Bae Jin Young din CIX, ignorat și atacat cu obiecte de fanii din Europa + reacțiile coreenilor

Imagine

Idolii din CIX au început anul 2023 cu un turneu mondial „Save Me, Kill Me”, cu startul în Europa, dar acțiunile unor „fani” îngrijorează fandomul trupei.

După concertul trupei în orașul Cologne, Germania, care a avut lor pe 26 ianuarie, pe rețelele de socializare au apărut filmulețe și poze de la concert, iar fanii au fost rapizi să-i critice pe acei care l-au tratat pe Bae Jin Young necorespunzător.

Conform unui fan, în timp ce idolul încerca să țină un discurs în fața mulțimii, el a fost ignorat, mulțimea preferând să strige numele celorlalți membri. Acest fan a spus că idolul a fost ignorat pe toată durata concertului, timp de două ore și jumătate. Într-un clip scurt se poate vedea că, din cauza strigătelor, Bae Jin Young a renunțat la discursul lui, lăsându-l pe Hyunsuk să continue.

O altă postare arată un moment cu Bae Jin Young în care cineva aruncă un obiect pe scenă în direcția lui, lovindu-l. În ciuda disconfortului, idolul încearcă să zâmbească aproape imediat.

După aceste incidente, fanii cer agenției trupei, C9 Entertainment, să acționeze și să asigure un mediu sigur pentru idoli, dar și să creeze o listă neagră pentru acești tipi de fani.

Părerea coreenilor:

 1. Nu e civilizat…
 2. Mă doare inima atât de mult încât nu pot să dau click pe postări
 3. Nu pot să privesc……. ㅠㅠㅠNu de ce a-i face una ca asta
 4. Fii serios, asta nu e … vă rog părăsiți kpop-ul ㅋㅋ naiba cu voi ㅋㅋㅋ
 5. Aruncând lucruri în direcția lui e să treci peste limite. Ce face agenția?
 6. Sunt ei în toate mințile? Au băut cumva otravă pentru șoareci împreună?
 7. Fanii internaționali mereu arunci cu lucruri… gol în loc de creier
 8. Ah nu pot să dau click…
 9. Dar ce a făcut el greșit că primește acest tratament?
 10. Nu pot să privesc… Bae Jin Young se simte okay? Ce face agenția?

Care ar fi motivul fanilor? Faptul că Bae Jin Young este un membru Wanna One. Fandomul trupei CIX este divizat în fanii trupei CIX, care oferă atenția tuturor membrilor, și fanilor solo ai lui Bae Jin Young, care au apărut încă din timpul promoțiilor lui cu Wanna One și au dat dovadă de comportament necorespunzător. Aceste două părți nu se împacă, fanii CIX cerând fanilor lui să nu vine la concertele trupei.

Totuși, nu se știe dacă fanii solo ai lui Bae Jin Young sunt cei care îl tratează astfel la concerte.

 1. E real? Dar de ce? Nu e ca și cum el promova cu trupa în același timp cu Wanna One, iar Wanna One nu a fost un grup cu controverse. De ce el e tratat astfel?
 2. Pe bune, de ce ar face ai astaㅠㅠ sper că starea lui mintală a supraviețuit
 3. Dar Bae Jin Young nu a spus niciodată că vrea să se întoarcă la promoțiile cu Wanna One și lucrează din greu pentru promoțiile cu CIX… Deci de ce ei îl tratează astfel?
 4. Wow ce nebunie…
 5. De ce ai face una ca asta unui tip ce lucrează din greu? Nici nu sunt fanul lui dar asta mă întristează
 6. Sunt mai multe cazuri asemănătoare. Cel mai popular membru e urât cât naiba în fandom
 7. Sunteți siguri că ei nu folosesc Wanna One ca o scuză să-l deteste pentru că e cel mai popular membru? El a promovat cu CIX o perioadă mai lungă decât a promovat cu Wanna One… pe bune, cât timp a trecut de când Wanna One s-a destrămat?
 8. La naiba, nu pot privi video-ul, mă face furios al naibii
 9. Nici idolii cu controverse nu sunt tratați astfel în timpul concertelor… probabil el a fost răniți de acești „fani”ㅜㅜㅜㅜ
 10. Eu nu-i înțeleg pe acești fani-paraziți… ei au trecut cu vederea peste atât de multe controverse și m-am gândit că for fi ok cu această situație, dar nu e cazul? El e un copil ce nu a făcut nimic greșit. Deci ce-i asta?

sursa: 1, 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s