Seungsik din VICTON anunță personal data înrolării în armată

VICTON’s Seungsik Personally Announces Military Enlistment Date

Seungsik din VICTON a anunțat fanii că se va înrola în armată în luna martie.

Pe data de 31 ianuarie, Seungsik a avut o transmisiune live pe platforma Weverse, unde a dezvăluit planurile de înrolare. Idolul se va înrola pe 22 martie, și va continua îndeplinirea obligațiilor militare ca membru al trupei militare.

„Mă voi înrola în martie” a anunțat Seungsik, înainte să vorbească despre faptul că el se va înrola imediat după ce colegul de trupă, Han Seung Woo, a fost eliberat pe 27 ianurie.

„Îmi pare foarte rău pentru că știu cât de mult fanii ALICE au așteptat cu speranța unei reveniri în formulă completă”, a spus idolul. „Și eu îmi doresc să apar în fața voastră cu toți membrii cât mai curând posibil. Dar, din cauza unor factori, am ajuns să mă înrolez acum. Mă voi înrola pe 22 martie.”

Seungsik a adăugat: „Să fiu sincer, am mulți cunoscuți bărbați, de când eram mic am văzut mulți cunoscuți înrolându-se. Deci mereu m-am gândit că e un acord că fiecare bărbat coreean sănătos trebuie să servească în armată, și niciodată nu m-am gândit că e ceva dificil. Dar, acum că vă am alături, îmi este greu să vă spun, și inima mi-e grea. Lucrul pentru care îmi pare rău cel mai mult este faptul că chiar mi-am dorit ca fanii ALICE să ne vadă în formulă completă.”

„Pregătesc o întâlnire solo cu fanii în luna martie, înainte să plec”, a mai dezvăluit idolul. „Să fiu sincer, am ajuns să o pregătesc în ultimul moment. Dar lucrez din greu, pentru că trebuie să savurăm timpul împreună înainte să plec.”

„Mă voi alătura trupei militare” a continuat Seungsik. „M-am gândit să vă spun din timp să ne gândim că timpul ce a rămas până plec e mai prețios. Și pentru că vreau să am amintiri bune alături de fanii ALICE înainte să mă înrolez.”

La final, Seungsik a spus fanilor: „Chiar dacă îmi pare rău că spun aceste cuvinte, dacă aveți încredere în mine și așteptați, vă promit că voi reveni și vă voi arăta în viitor și mai bune rezultate.”

Dorim lui Seungsik un timp bun în armată!

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s