O Yeong Su neagă cu vehemență toate acuzațiile de hărțuire sexuală la prima sa audiere în instanță

Pe 3 februarie, a avut loc prima ședință de judecată în cazul de hărțuire sexuală al actorului O Yeong Su din „Squid Game” la Filiala Seongnam a Tribunalului Local Suwon.

La începutul lunii decembrie, în 2021, o femeie „A” a intentat un proces împotriva lui O Yeong Su, susținând că actorul a hărțuit-o sexual în 2017. În momentul în care poliția a încheiat cazul acesteia, femeia a făcut apel la urmărire penală.

În ciuda faptului că O Yeong Su a negat cu vehemență de la început acuzațiile aduse de către „A”, în noiembrie 2022, cazul a fost trimis de către parchet la tribunalul districtual.

La prima audiere din această zi, O Yeong Su și-a exprimat poziția în raport cu situația prin reprezentantul său legal: „La momentul respectiv, pârâtul a ieșit la plimbare cu reclamanta și a condus-o până acasă. Nu a fost însă implicată nicio formă de hărțuire. Pârâtul ar dori, astfel, să solicite clasarea acestul dosar arbitrar, precum și respingerea acuzării de urmărire penală”, a declarat avocatul acestuia.

Între timp, reprezentanții lui „A” au susținut că O Yeong Su „a îmbrățișat-o cu forța” în timp ce aceștia erau la plimbare, apoi „a sărutat-o pe obrazul drept dintr-o dată” în timp ce „A” își tasta codul de la intrare. Pe de altă parte, O Yeong Su menține o poziție fermă potrivit căreia „a luat-o de mână pentru a o însoți”  în timpul plimbării lor.

O audiere privată suplimentară, în prezența martorilor ambelor părți, va avea loc pe data de 14 aprilie. Vă vom ține la curent cu eventualele noutăți în cazul prezentat!

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s