Seungri va ieși de la închisoare

Fostul membru Big Bang este aproape de terminarea pedepsei cu închisoarea. Ce urmează pentru fanii săi?

Seungri, al cărui caz a provocat multă agitație la nivel internațional atunci când au fost dezvăluite acuzațiile sale penale, va fi eliberat din închisoare pe 11 februarie.

În luna mai, Curtea Supremă a Coreei de Sud a stabilit o pedeapsă de 1 an și 6 luni de închisoare pentru Seungri. El a fost transferat de la armată într-o închisoare civilă după pronunțarea definitivă a sentinței.

În timp ce unii sunt îngrijorați că și-ar putea relua imediat activitățile pe YouTube, opinia majorității din industrie spune că al ar trebui să mai aștepte o perioadă, discret, până când publicul larg va deveni mai puțin ostil, înainte de a-și relua activitățile.

Recapitulând, Seungri a fost inculpat pentru 9 acuzații penale în ianuarie 2020, inclusiv solicitarea de prostituție ilegală, jocuri de noroc ilegale în străinătate, răspândirea conținutului sexual filmat ilegal, delapidare, amenințări și agresiune. În timpul procesului său inițial, Seungri a fost găsit vinovat de toate cele 9 acuzații și a fost condamnat la 3 ani de închisoare. După  recurs, Înalta Curte Militară i-a redus pedeapsa la 1,5 ani.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s