Kim Min Kyu decide să devină un idol de succes în noul trailer al K-dramei „The Heavenly Idol”

Kim Min Kyu decide convertirse en un ídolo de éxito en nuevo avance para próximo drama “The Heavenly Idol”

Mai sunt doar două zile și îl vom putea vedea pe Kim Min Kyu în rol de zeu devenit peste noapte idol! Urmăriți aici un trailer extins al serialului pentru care nu sunteți pregătiți!

Bazat pe un webtoon popular și pe un roman web, „The Heavenly Idol” este o nouă dramă fantastică cu Kim Min Kyu în rolul Marelui Preot Rembrary, care se trezește brusc într-o zi  în corpul lui Woo Yeon Woo, „centrul vizual” al grupului de idoli fără succes numit Wild Animal. Go Bo Gyeol o va interpreta pe Kim Dal, fanul numărul unu al lui Woo Yeon Woo.

Noul teaser pentru „The Heavenly Idol” îl arată pe Marele Preot Rembrary adaptându-se la noua sa viață de idol. În timp ce se află pe scenă în noul său corp ca Woo Yeon Woo, Marele Preot Rembrary declară cu tupeu: „Nu știu să dansez!” Cei din jurul lui își exprimă îngrijorarea față de schimbarea bruscă a personalității sale, iar Woo Yeon Woo se luptă cu aspecte neplăcute ale noii sale vieți de idol, cum ar fi să trăiască într-o locuință dezordonată și să mănânce salată.

Videoclipul îl prezintă pe fanul numărul 1 al lui Woo Yeon Woo, Kim Dal, care este îngrijorată de „pierderea bruscă a memoriei” a lui Woo Yeon Woo. Ea aplică pentru a fi managerul trupei Wild Animal, mințind despre statutul ei de fan în timpul interviului de angajare. Marele Preot Rembrary îi spune: „Din păcate, Woo Yeon Woo pe care îl cunoști nu este aici.”

Când Marele Preot Rembrary reușește în sfârșit să se conecteze cu Woo Yeon Woo înapoi în propria sa lume, idolul Woo Yeon Woo este de acord să se întoarcă numai dacă Wild Animal câștigă premiul de Artistul Anului. Marele Preot Rembrary decide: „De acum înainte, chiar trebuie să trăiesc ca un idol”. Kim Dal îl ajută învățându-l obiceiurile industriei idolilor, de la cum să se aplece respectuos până la cum să mănânce o dietă sănătoasă și să fie drăguț în fața camerei, ceea ce duce la o relație hilară și dulce între cei doi.

Deși necazurile vin sub forma Regelui Întunericului (Lee Jang Woo) și cu riscul desființării, Woo Yeon Woo rămâne puternic în timp ce se învață cu viața de idol, ajutat de CEO-ului agenției. , Lim Sun Ja (Ye Ji Won), artistul senior Seon Woo Shil (Tak Jae Hoon) și de Kim Dal.

Deși Marele Preot Rembrary se exprimă greșit încă de la început: „Este o ușurare că nu simți nimic pentru mine”, atunci când Kim Dal își exprimă sentimentele pentru adevăratul Woo Yeon Woo, Marele Preot Rembrary mărturisește mai târziu: „Am putut să rezist datorită ție” .

Serialul are premiera pe 15 februarie.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s