Go Kyung Pyo și Kang Han Na vor fi protagoniștii unei noi K-Drame

news-thumbnail

Go Kyung Pyo și Kang Han Na au fost confirmați drept personajele principale ale noii drame JTBC „No Secret” (titlu provizoriu) și urmează să înceapă producția!

„No Secret” este o melodramă comică despre povestea crainicului Song Kibaek (Go Kyung Pyo) și scriitoarea pasionată de divertisment On Woojoo (Kang Han Na). Serialul îi va înfățișa pe cei doi în călătoria lor pentru a-și îndeplini visele și succesul, în timp ce concurează acerb pe acea linie dintre celebrități și non-celebrități.

Song Kibaek este un crainic, student-model, care și-a petrecut 33 de ani din viață construindu-și imaginea. Într-o zi, Song Kibaek se trezește brusc cu o „boală” în care gândurile pur și simplu îi ies din gură fără să fie filtrate. Când se confruntă cu cea mai mare criză din viața lui, el o întâlnește pe On Woojoo, care îi schimbă viața.

On Woojoo este o scriitoare de varietăți pasionată, care nu se oprește odată ce e prinsă de ceva. On Woojoo găsește apoi farmecul ascuns în cuvintele și acțiunile dure fără filtru ale lui Song Kibaek și ajunge să apară la un show de întâlniri împreună cu Song Kibaek.

KeyEast Entertainment a comentat: „Împreună cu JTBC, continuăm să coordonăm ziua specifică de difuzare și calendarul dramei în 2023”.â

Vom reveni cu mai multe informații.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s