Brave Girls anunță despărțirea și lansarea unui ultim cântec de rămas-bun

Brave Girls Announces Disbandment + To Release Final Single “Goodbye” |  Soompi

După șapte ani de activitate, Brave Girls a anunțat oficial despărțirea!

În data de 16 februarie, XportsNews a relatat că membrele Brave Girls vor merge pe drumuri separate după expirarea contractelor cu Brave Entertainment.

Ca răspuns la acest raport, Brave Entertainment a publicat o declarație pe site-ul fanilor Brave Girls, anunțând destrămarea grupului și lansarea ultimului single digital, „Goodbye”.

Citiți declarația completă mai jos:

Bună ziua. Aici este Brave Entertainment.

În primul rând, ne exprimăm cu sinceritate recunoștința față de fanii care iubesc și susțin Brave Girls.

Contractele exclusive ale celor patru artiste ale agenției noastre, Minyoung, Yujeong, Eunji și Yuna, expiră astăzi (16 februarie). În consecință, Brave Girls își va încheia oficial activitățile după lansarea single-ului digital „Goodbye”, care va apărea în decursul zilei de astăzi.

Membrele Brave Girls și agenția au decis o despărțire frumoasă după o discuție îndelungată. Nu vom să ne susținem reciproc, iar membrele vor răsplăti sprijinul fanilor. Le suntem sincer recunoscători lui Minyoung, Yujeong, Eunji și Yuna, care au lucrat cu pasiune în timp ce au împărtășit bucuriile și tristețile ca Brave Girls în ultimii șapte ani, și le oferim un mare rând de aplauze. Vom încuraja întotdeauna activitățile viitoare ale membrelor.

De asemenea, ne exprimăm încă o dată recunoștința profundă față de fanii Fearless, care au fost întotdeauna alături de Brave Girls fără teamă. Vă cerem dragostea voastră nesfârșită și interesul pentru Minyoung, Yujeong, Eunji și Yuna în continuare.

Brave Girls a început ca „simboluri Yeokjoohaeng” (făcând referire la un cântec din topuri) și a crescut rapid ca un grup de fete cu o putere de neegalat în topurile muzicale digitale. Știm foarte bine că datorită membrelor și fanilor, călătoria Brave Girls nu s-a oprit la un miracol și că au reușit să scrie o legendă. Ne vom aminti pentru totdeauna de simbolul speranței, Brave Girls.

Vă mulțumim.

Le dorim fetelor mult noroc în următoarele decizii!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s