Jisoo din BLACKPINK a început filmările pentru videoclipul melodiei solo

S-a anunțat că Jisoo din BLACKPINK a început filmările pentru videoclipul melodiei solo.

Pe 21 februarie, YG Entertainment a anunțat: „Videoclipul pentru melodia solo a lui Jisoo este filmat în locații din străinătate, ținute în strict secret. Puteți să anticipați multe, întrucât am pus la dispoziție cel mai mare cost de producție chiar și printre videoclipurile BLACKPINK.”

Jisoo a muncit din greu pentru a ține promisiunea dată fanilor. Zvonurile spun că, în ciuda programului ocupat cu turneul mondial, artista a depus efort remarcabil pentru a avea timp și să înregistreze pentru album.

Se spune că YG Entertainment a plănuit să filmeze noul videoclip în locații din toată lumea pentru a maximiza șarmul lui Jisoo, care va renaște ca o solistă prin noua melodie.

BLACKPINK a doborât recorduri cu fiecare album nou, dar și de fiecare dată când o membră a debutat solo. Fiind ultima membră BLACKPINK ce debutează solo, așteptările pentru ea sunt destul de mari.

La moment, BLACKPINK este în toiul celui mai mare turneu mondial pentru trupă kpop de fete, „BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK]”, care atras în jur de 1,5 milioane de fani.

sursa: allkpop

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s