Kim Sae Ron ar putea primi o amendă de 20 milioane woni + are grave probleme financiare

news-thumbnail

În cadrul procesului lui Kim Sae Ron pentru incidentul provocat în urma conducerii în stare de ebrietate, s-a dezvăluit că „Acuzata se zbate cu problemele financiare”.

Pe 8 martie, Kim Sae Ron a participat la prima înfățișare în cadrul procesului său, judecat la Tribunalul districtual central din Seul, pentru încălcarea Legii privind circulația rutieră.

După cum s-a scris anterior, în mai 2022, Kim Sae Ron conducea în stare de ebrietate și a intrat cu mașina într-un transformator electrie, ceea ce a dus la întreruperea curentului care a afectat magazinele și afacerile din zonă. De asemenea, ea a încercat să fugă de la locul faptei și a refuzat să se supună  testării cu etilotestul.

În timpul procesului, Kim Sae Ron a spus: „Acest tip de accident nu se va mai întâmpla. Îmi pare foarte rău. Reflectez asupra comportamenului meu”.

Pentru faptele sale, lui Kim Sae Ron i s-a cerut să plătească o amendă de 20 de milioane de woni (aproximativ 15 110 USD).

În acest sens, avocatul său a spus în instanță: „Kim Saeron se luptă în prezent din punct de vedere financiar pentru că trebuie să plătească pentru daunele (accidentului). Solicităm reexaminarea judecătorilor”.

Următoarea înfățișare în fața instanței a lui Kim Saeron va fi pe 5 aprilie, atunci când se  așteaptă să primească verdictul final.

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s