Xiao din UP10TION părăsește TOP Media

UP10TION – XIAO – KSTATION TV

Pe 31 martie, TOP Media a anunțat că Xiao din UP10TION a decis să nu-și reînnoiască contractul exclusiv cu agenția.

TOP Media a declarat pentru presă: „Atribuțiile noastre de conducere în privința lui Xiao din UP10TION, care ne-a fost alături încă de la debutul din septembrie 2015, s-au încheiat la 31 martie odată cu expirarea contractului său de exclusivitate. După o lungă perioadă de timp și o discuție serioasă cu Xiao, s-a convenit de comun acord că parteneriatul nostru se va încheia odată cu expirarea contractului său. Am dori să-i mulțumim sincer pentru dragostea lui față de muzică și pentru că a dat întotdeauna tot ce a putut pe scenă și promitem să-l încurajăm pe măsură ce va continua să devină un mare artist.”

Membrul UP10TION, care a fost eliminat recent din „Boys Planet” de la Mnet în data de 23 martie, și-a împărtășit gândurile printr-o scrisoare de mână dedicată fanilor săi:

„Bună, sunt Lee Dong Yeol. 

A trecut ceva vreme de când nu v-am salutat printr-o scrisoare.

Sunt aici pentru a vă anunța că a ajuns la sfârșit contractul meu exclusiv cu TOP Media, agenția cu care am fost încă de când eram stagiar. 

Uitându-mă înapoi la cei 7 ani și 6 luni care au trecut de la debutul meu, cred că mi-ați creat doar amintiri fericite și sunt atât de recunoscător pentru asta. Datorită faptului că i-ați dăruit unei persoane ca mine atât de multă dragoste și încurajare, fără reținere, am putut să cresc pas cu pas. Aș dori să-mi exprim recunoștința și dragostea față de HONEY10, care au fost mereu alături de noi la bine și la greu.

Știind că mă vegheați mereu, hotărâți, mă încurajați de oriunde și oricând, mă simțeam puternic și mângâiat, dar era o mică parte din mine care simțea că nu puteam face mare lucru pentru voi în schimb.

Și pentru colegii mei din UP10TION și Hwanhee, datorită vouă am putut rezista până acum, iar când am fost cu toții, am fost cel mai fericit. Așa că vă mulțumesc și vă iubesc pe toți. 

De asemenea, vreau să transmit cele mai sincere mulțumiri ale mele personalului TOP Media care a lucrat mereu din greu pentru noi.

Trecând mai departe, aș aprecia foarte mult dacă ați putea continua să mă susțineți, în timp ce vă voi arăta o nouă latură a lui Lee Dong Yeol, pas cu pas. 

Acesta a fost Xiao din UP10TION, Lee Dong Yeol.” 

La începutul acestei luni, colegul lui Xiao de trupă, Hwanhee, și-a anunțat de asemenea plecarea de la agenția sa de debut, după ce și-a încheiat participarea la „Boys Planet” de la Mnet.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s