Kim Sae Ron a fost văzută într-un club pentru jocuri de noroc

Ким Сэ Рон была замечена в игорном клубе 

Se pare că Kim Sae Ron petrece timpul liber cu prietenii în cluburi pentru jocuri de noroc, cel puțin asta susțin unele surse din industria k-pop.

Pe 4 aprilie, reprezentanții de la Dispatch au distribuit poze cu actrița în timp ce juca Texas hold’em într-un club pentru jocuri de noroc. La scurtă vreme de la apariție, fotografiile au devenit virale pe internet, stârnind reacții diferite în rândul coreenilor.

După cum probabil știți deja, în luna mai a anului trecut, Sae Ron a fost prinsă în timp ce conducea sub influența alcoolului, motiv pentru care riscă o amendă în sumă de 20 de milioane de woni (aproximativ 15.000 USD). La prima ședință de judecată, Kim Sae Ron a declarat că se confruntă cu dificultăți financiare și a cerut instanței să reducă pedeapsa, iar ceva mai târziu, pe internet au apărut dovezi care demonstrează acest lucru. Se pare că actrița și-a găsit un job cu jumătate de normă într-o cafenea pentru a face față cheltuielilor.

Între timp, o sursă de la Dispatch a distribuit fotografii cu Kim Sae Ron jucând poker. Fotografiile au fost făcute în februarie 2023 într-unul dintre cluburile de jocuri de noroc. „Kim Sae Ron a petrecut cu băieții pe care îi cunoștea mai demult. Era îmbrăcată în haine casual și părea fericită să joace” – a spus o persoană anonimă.

Potrivit sursei, Kim Sae Ron a stat acolo cel puțin 3 ore, a cumpărat chipsuri de mai multe ori și a băut bere.

Ким Сэ Рон была замечена в игорном клубе Ким Сэ Рон была замечена в игорном клубе Ким Сэ Рон была замечена в игорном клубе 

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s