Agenția trupei DKZ va lua măsuri legale împotriva persoanelor care răspândesc informații false

DKZ’s Agency Announces Legal Action Against Malicious Commenters

În data de 6 aprilie, Dongyo Entertainment a anunțat că va lua măsuri drastice împotriva persoanelor care au intenția de a defăima trupa DKZ.

Declarația emisă de agenție este următoarea:

Bună ziua. Suntem Dongyo Entertainment.

În primul rând, dorim să ne exprimăm cu sinceritate recunoștința pentru fanii care oferă dragoste trupei DKZ.

Defăimarea, insultele, hărțuirea sexuală, răspândirea informațiilor false și criticile rău intenționate despre artiștii noștri au circulat online recent și au cauzat suferință emoțională nu numai artiștilor, ci și fanilor lor.

Am adunat date și dovezi și am luat în considerare informațiile trimise de fani, iar anul trecut am depus plângeri penale împotriva persoanelor care au răspândit zvonuri nefondate și postări malițioase prin intermediul unei firme de avocatură.

Dorim să vă informăm că, pentru a ne proteja artiștii, vom continua să monitorizăm amănunțit și vom continua să luăm toate măsurile legale posibile, fără înțelegeri sau clemență, împotriva celor care răspândesc zvonuri false și comentarii malițioase cu privire la artiștii agenției noastre.

În cazul în care descoperiți situații similare care privesc artiștii noștri, vă rugăm să le raportați.

Dorim să ne exprimăm recunoștința față de fanii care susțin compania noastră și DKZ. Vom continua să facem tot ce ne stă în putință pentru a proteja drepturile și interesele artiștilor agenției noastre.

Vă mulțumim.

Anterior, Kyoungyoon din DKZ a fost implicat într-o controversă după ce s-a descoperit că părinții săi au făcut parte din cultul JMS în recentul documentar de le Netflix, „In the Name of God: A Holy Betrayal”. Scandalul JMS, cunoscut și ca Misiunea Evangheliei Creștine, a luat amploare după ce s-a descoperit că liderul Jung Myung Seok a exploatat sexual tinerele adepte.

Documentarul a devenit destul de popular, iar o listă cu adrese afiliate cultului JMS a fost răspândită online. Una dintre adrese s-a dovedit a fi o cafenea deținută de părinții lui Kyoungyoon.

Agenția Dongyo Entertainment a lansat o declarație la scurt timp în legătură cu acest subiect, afirmând că idolul a crezut inițial că „organizația era o biserică obișnuită la care părinții săi participau și că nu a fost conștient niciodată de informațiile prezentate în documentar.” Kyoungyoon a oferit un interviu pentru DIspatch ulterior, descriind experiența sa cu JMS și cerându-și scuze.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s