Rei din IVE va lua o pauză din cauza problemelor de sănătate

Rei din IVE va lua o pauză din cauza problemelor de sănătate!

Pe data de 11 aprilie, Starship Entertainment a anunțat pe fan cafe-ul oficial al trupei că starea de sănătate a artistei nu este una bună, aceasta având palpitații. După o discuție cu Rei și medicii specialiști, s-a ajuns la decizia de a-i opri temporar activitățile în scopul recuperării.

Anterior, conferința de presă pentru revenirea trupei IVE s-a ținut pe data de 10 aprilie, unde idolul a participat doar la poza de grup, dar nu și la conferință din cauza problemelor de sănătate.

Starship Entertainment: „Bună ziua! Aici este Starship Entertainment. Am dori să vă informăm în legătură cu starea de sănătate a artistei noastre, membra trupei IVE, Rei, și la participarea sa la viitoarele evenimente. Recent, Rei nu s-a simțit bine și a avut palpitații. Astfel, am mers la spital pentru a fi consultată, iar doctorul i-a spus că are nevoie de tratament și odihnă.

După ce am discutat cu aceasta am ajuns la decizia de a-i opri activitatea temporar. Rugăm fanii să înțeleagă această decizie pentru a prioritiza sănătatea artistei. Vă vom informa din nou în legătură cu alte schimbări. Ne cerem scuze pentru fanii îngrijorați din cauza știrile neașteptate și vom încerca tot posibilul să o sprijinim pe Rei în procesul de însănătoșire. De asemenea, rugăm fanii să o sprijine pe Rei pentru însănătoșire. Vă mulțumim!

Sursa: allkpop

 

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s