TWICE se află în declin? Trupa nu reușește să vândă biletele pentru concertele din Coreea

TWICE “Ready to Be” Album Review: K-Pop Group Makes Comeback With EP –  Rolling Stone

Deoarece biletele pentru concertul lui TWICE din Coreea de Sud nu se epuizează, mulți au început să pună la îndoială influența grupului pe plan intern.

După cum probabil știți deja, TWICE este unul dintre cele mai puternice grupuri de fete din generația a 3-a, care a reușit să lanseze hituri mari precum „TT”, „Cheer Up” și „Knock Knock” și să vândă milioane de albume pe parcursul carierei sale. Cu toate acestea, popularitatea trupei pare să fie în declin, cel puțin asta susțin rapoartele.

În ultima vreme, internauții coreeni au observat că TWICE nu mai înregistrează rezultate impresionante în clasamentele muzicale, iar cea mai recentă melodie de comeback abia de a reușit să ajungă în TOP 100 de la Melon. În plus, s-a dezvăluit faptul că nici biletele pentru concertele din Coreea ale grupului nu au fost vândute în totalitate, fapt ce pune la îndoială influiența actuală a lui TWICE pe plan intern.

Se spune că grupul va concerta pe 15 și 16 aprilie la KSPO Dome din Seul, dar s-au vândut doar aproximativ 8.600 de bilete pentru fiecare spectacol, mult mai puțin decât turneul din 2019 (23.000 de bilete pentru 2 zile, în medie 11.500 de bilete pe concert). Este de remarcat faptul că în acest moment au fost vândute doar aproximativ 80% din bilete.

Și asta nu e tot, TWICE mai dispune de bilete și pentru concertele din străinătate. De exemplu, singurele 2 concerte sold out sunt cele din Toronto și Chicago.

În concluzie, rata de vânzare a biletelor lui TWICE în SUA este de aproximativ 98%, dar grupul a vândut doar 80% din bilete pentru cele două concerte ale sale din Coreea, deși numărul de bilete a scăzut semnificativ față de 2019.

De menționat e faptul că vânzările de bilete pentru concertele lui TWICE nu au fost niciodată o preocupare până acum, deoarece grupul are o bază puternică de fani dispuși să cheltuiască bani, făcând situația actuală și mai ambiguă.

Pe de altă parte, fanii internaționali cred că scăderea vânzărilor în Coreea nu se datorează unei scăderi a popularității grupului, ci mai degrabă din cauza cerințelor nerealiste din partea fanilor coreeni. Mai exact, aceștia au subliniat că fanii din Coreea cer un boicot al grupului de fete de la JYP Entertaiment din cauza promovării sporite pe piața internațională, iar acest lucru trebuie să fi afectat datele menționate mai sus.

Între timp, „READY TO BE”, cel de-al 5-lea turneu mondial al trupei va începe pe 15 aprilie.

Билеты на концерт TWICE в Корее не распроданы – популярность снижается?Билеты на концерт TWICE в Корее не распроданы – популярность снижается?

sursa

Un gând despre „TWICE se află în declin? Trupa nu reușește să vândă biletele pentru concertele din Coreea

  1. cherry

    K-onces au renunțat de mult timp la twice de când nu mai au acel concept cute. Fetele se bucură acuma de popularitatea din străinătate și lumea luptă pentru un bilet la concertele lor. Nu au nevoie de fanii coreeni ca să dovedească lumii că sunt populare

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s