BLACKPINK face senzație la „Coachella”, grupul are cea mai mare audiență din istoria festivalului

BLACKPINK a făcut-o din nou! Grupul a reușit și de această dată să ofere un spectacol pe măsura așteptărilor la „Coachella 2023”.

Recent, faimoasa trupă de fete de la agenția YG Entertainment a participat din nou la concertul „Coachella”, unde a evoluat cu unele dintre cele mai populare melodii ale sale, printre care „Pink Venom”, „WHISTLE” și „Ddu-du Ddu-du”. De asemenea, cele patru membre au avut și prestații solo, fiecare bucurând fanii cu melodiile lor, dar și cu prestații interesante.

Potrivit informațiilor, spectacolul oferit de BLACKPINK a fost așteptat cu nerăbdare de fanii din întreaga lume, din moment ce prima sa apariție la concert a fost una legendară. Se spune că prestația fetelor a devenit cea mai urmărită din istoria lui „Coachella”. Spectacolul, care a fost difuzat live pe YouTube, a avut peste 250 de milioane de urmăritori, potrivit celor de la TeachRadar. Astfel, trupa doborând recordul anterior stabilit de Beyoncé.

De asemenea, s-a dezvăluit că peste 125.000 de fanii au venit să urmărească pe viu concertul fetelor. Câteva poze de la eveniment puteți admira mai jos.

Felicitări, BLACKPINK!

surse: vk.com

3 gânduri despre „BLACKPINK face senzație la „Coachella”, grupul are cea mai mare audiență din istoria festivalului

  1. Pingback: Jungkook din BTS a mers la festivalul „Coachella 2023” | K-POP ROMÂNIA

  2. Pingback: Cha Eun Woo devine viral pe internet după ce a participat la petrecerea trupei BLACKPINK, „Pinkchella” | K-POP ROMÂNIA

  3. Pingback: „BORN PINK” de la BLACKPINK a devenit cel mai vândut turneu al unui grup de fete din istorie | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s