Jonas Brothers are putea colabora cu trupa Stray Kids?

Există posibilitatea ca în viitor să auzim o melodie marca Jonas Brothers x Stray Kids, în cazul în care se va ivi vreo ocazie!

Recent, trupa Jonas Brothers a apărut la emisiunea radiofonică „Hits Radio”, unde membrii au răspuns la întrebările acordate de către fanii lor.

În timpul emisiei, a fost adusă în discuție o poveste legată de Bang Chan din Stray Kids, care în timpul unui concert din Atlanta, i-a întrebat pe fani ce restaurant local ar trebui să viziteze, iar mulțimea a răspuns în unanimitate: „Waffle House!”*

Un video cu momentul în care fanii i-au recomandat membrului Stray Kids să viziteze „Waffle House” a fost distribuit de Kevin Jonas pe pagina sa oficială de SNS, acesta fiind surprins de recomandarea mulțimii.

În timpul interviului, membrii Jonas Brothers au fost întrebați în glumă dacă merită să așteptăm o colaborare cu trupa Stray Kids, la care grupul a răspuns că nimic nu este imposibil și sunt bucuroși să lucreze împreună, dar până acum nu au existat astfel de planuri.

*Waffle House reprezintă un renumit lanț de restaurante din Atlanta și dar și titlul unei melodii lansate de Jonas Brothers.

Ați dori ca cele două trupe să colaboreze?

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s