Familia lui Moonbin din ASTRO solicită presei coreene să nu participe la funeralii

După cum probabil știți deja, în data de 19 aprilie, Moonbin din ASTRO s-a stins din viață, iar la moment au loc pregătirile pentru funeraliile din data de 22 aprilie.

Având în vedere tragedia prin care trece familia artistului, reprezentanții agenției Fantagio Entertainment au lansat o declarație oficială prin intermediul căreia au solicitat politicos presei să nu participe la funeraliile membrului ASTRO, deoarece familia lui dorește ca totul să se petreacă cât mai liniștit posibil, într-un cadru privat.

„Familia lui Moonbin este profund întristată de pierderea bruscă a acestuia și dorește să țină înmormântarea cât mai liniștită posibil. Prin urmare, am dori să desfășurăm toate procedurile funerare, inclusiv inspecția și cortegiul funerar, în mod confidențial, fără apariția presei. De asemenea, familia idolului nu vrea să ofere niciun interviu. Cerem înțelegerea și cooperarea DVS în această situație”, a spus Fantagio Entertainment.

De asemenea, cei de la companie au menționat următoarele: „Vă cerem sincer să vă rugați pentru ca Moonbin să încheie ultima sa călătorie frumos. Ne exprimăm cele mai profunde condoleanțe și binecuvântări.”

Condoleanțe familiei și fanilor acestuia!

sursa

2 gânduri despre „Familia lui Moonbin din ASTRO solicită presei coreene să nu participe la funeralii

  1. Pingback: Presa coreeană a publicat imagini și video de la locul unde se află acum sicriul lui Moonbin din ASTRO | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s