Hyesung din Shinhwa a fost condamnat la închisoare pentru deținerea unui vehicul furat

Hyesung din Shinhwa a fost condamnat la închisoare!

În după-amiaza zilei de 20 aprilie , membrul Shinhwa, Hyesung ( cunoscut sub numele legal de Jung Pil Kyo ) s-a prezentat la Tribunalul Districtului de Est din Seul, unde a avut loc o audiere pentru acuzațiile cântărețului, inclusiv deținerea și folosirea unui vehicul furat și refuzul testului etilotest la cererea poliție. 

În această zi, instanța l-a condamnat pe Hyesung la 6 luni de închisoare, amânată pentru o perioadă de probă de 1 an. Verdictul instanței a constatat că, deși Hyesung a admis toate acuzațiile și toate probele prezentate, acesta a fost găsit vinovat. Probele au indicat, de asemenea, că nu a fost raportată nicio pagubă și că proprietarul vehiculului furat a cerut inculpatului să evite pedeapsa. 

Reamintim că Hyesung a fost reținut de poliție în octombrie 2022, după ce a fost găsit dormind într-un vehicul, parcat în mijlocul unui drum. În timpul anchetei inițiale a poliției, ei au descoperit că Hyesung se afla în posesia unui vehicul raportat ca fiind furat de către proprietar. În 2007, membrul Shinhwa a fost, de asemenea, acuzat de conducere sub influență alcoolică.

Sursa

 

 

 

Un gând despre „Hyesung din Shinhwa a fost condamnat la închisoare pentru deținerea unui vehicul furat

  1. Pingback: Kim Sae Ron și Hyesung din Shinhwa au fost interziși pe postul de televiziune KBS | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s