Ahn Hyo Seop, Lee Sung Kyung, Han Suk Kyu, So Ju Yeon și Kim Min Jae aduc speranța la viață în teaserul “Dr. Romantic 3”

Watch: Ahn Hyo Seop, Lee Sung Kyung, Han Suk Kyu, So Ju Yeon, And Kim Min Jae Remain Resilient As Beacons Of Hope In “Dr. Romantic 3” Teaser

K-drama “Dr. Romantic” va reveni în forță în sezonul 3, spre încântarea spectatorilor!

„Dr. Romantic” este o dramă populară care urmărește poveștile unor medici realiști care lucrează la un spital degradat din mediul rural.

Han Suk Kyu, Ahn Hyo Seop, Lee Sung Kyung, Kim Min Jae, So Ju Yeon, Jin Kyung, Im Won Hee, Byun Woo Min și Jung Ji Ahn își vor relua rolurile în următorul sezon al treilea, alături de câteva noi membrii distribuției.

Teaserul recent lansat evidențiază atmosfera de tensiune și momentele emoționante pe care sezonul viitor le va oferi, în timp ce medicii de la Spitalul Doldam riscă totul pentru a salva vieți. Dr. Kim deschide teaserul afirmând: „A devenit o lume în care indiferent de ce s-ar întâmpla, nu este nerealist”. Pe lângă sunetele de arme, vedem și clădiri care explodează și oameni care strigă după ajutor, în timp ce Dr. Kim, Seo Woo Jin (Ahn Hyo Seop) și Cha Eun Jae (Lee Sung Kyung) apar devastați de scena unui dezastru.

Cu toate acestea, în ciuda haosului și a dificultăților, echipa rămâne puternică și declară: „Acești oameni vor muri în momentul în care vom renunța”, „Trebuie să reușim pentru ca acest pacient să trăiască!” și „Oricât de mult aș șovăi, voi rămâne puternic.”

La finalul teaserului, Dr. Kim afirmă: „Oamenii numesc asta un miracol. Eu numesc asta voința unei persoane.”

Sezonul 3 al serialului se va deschide pe 28 aprilie. 

Mai aveți răbdare?

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s