Comediantul controversat, Seo Se Won, s-a stins din viață

Seo Se Won a murit în Cambogia!

Potrivit rapoartelor locale, Seo Se Won care locuia temporar în Cambogia, a fost internat în spital pentru a primi o perfuzie, iar pe data de 20 aprilie a fost găsit decedat. Comediantul avea 67 de ani.

Seo Se Won a intrat pentru prima dată în lumina reflectoarelor în 1979 prin intermediul Concursului de la TBC, „Radio Gag” și a devenit la scurt timp gazda unui talk-show datorită inteligenței sale. La acea vreme, majoritatea comedianților din Coreea  foloseau în primul rând umorul „slapstick” (umor caracterizat prin exerciții fizice exagerate), permițându-i lui Seo Se Won să capteze rapid atenția publicului și să devină popular. 

Acesta nu a fost doar comediant, cochetând de-a lungul vieții și cu regizarea de filme. El a regizat de unul singur „Journey” și a participat la producția a aproximativ 10 filme, inclusiv filmul „My Wife is a Gangster”.

Reputația sa s-a prăbușit după ce în 2000 a fost acuzat de delapidare a costurilor de producție și de jocuri de noroc. În 2014 a fost făcut public un videoclip în care își agresa fizic soția, Seo Jung Hee, șocând întregul public. Cei doi au divorțat la scurt timp de la apariția videoclipului.

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s