Beomgyu din TXT solicită fanilor sasaeng să nu-l mai sune în timpul aparițiilor live de pe rețele de socializare

Se pare că fanii sasaeng îi cauzează probleme lui Beomgyu din TXT, cel puțin asta susține el!

Potrivit informațiilor, idolul făcea un live de la hotelul unde era cazat, iar în timpul emisiei a menționat de mai multe ori că a primit apeluri telefonice de la fanii sasaeng. Prima dată când a răspuns unui apel, Beomgyu a declarat: „Intenționez să citesc comentariile de pe telefon, așa că te rog să nu mă suni”.

După aceea, a refuzat să pornească muzica și, din cauza comentariului său, fanii au presupus că este din nou deranjat de apelurile enervante de la sasaeng. „Mi se pare că azi nu voi putea să pornesc muzica de pe telefon. Voi lua doar iPad-ul”. 

Fanilor le-a fost confirmată suspiciunea, atunci când în timpul live-ului și-au făcut apariția și restul membrilor. Idolul le-a mărturisit colegilor că este pentru a cincea oară când primește un apel similar doar în acea zi.

Cum era de așteptat, la scurtă vreme după închiderea live-ului, clipul cu comentariile sale a devenit viral pe internet – fanii sunt furioși că sasaeng-ii încalcă cu insistență spațiul personal al idolilor și nu primesc pedeapsa cuvenită pentru asta.

De asemenea, mulți și-au exprimat, speranța că cei de la HYBE Labels vor rezolva această problemă cât mai curând posibil și vor avea grijă ca artiștii să fie în siguranță.

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s