Chorong, Bomi, Namjoo și Hayoung din APINK semnează un contract în exclusivitate cu Choi Creative Lab

După ce a devenit cunoscut faptul că Chorong, Bomi, Namjoo și Hayoung din APINK au părăsit compania IST Entertainment, au apărut informații cu privire la colaborarea lor cu o nouă casă de producție.

În data de 28 aprilie, reprezentanții de la Choi Creative Lab au lansat o declarație oficială, prin intermediul căreia au anunțat că cele 4 membre din APINK se alătură companiei lor:

Bună, aici este Choi Creative Lab.

Dorim să vă aducem la cunoștință faptul că Choi Creative Lab a semnat în exclusivitate contracte cu membrele Chorong, Bomi, Namjoo și Hayoung din APINK. Fetele își vor continua promoțiile sub protecția agenției noastre.

Vom depune efort maxim pentru a susține membrele APINK în ceea ce privește activitățile lor solo. Intenționăm să le ajutăm să crească și să creăm împreună multe amintiri fericite.

Toate membrele tratează cu seriozitate promoțiile legate de trupa din care încă fac parte, prin urmare, vom colabora cu agenția IST Entertainment pentru activitățile de grup ale lui APINK.

Fetele le-au transmis fanilor: „APINK va continua să fie APINK”. De asemenea, cerem fanilor să continue să susțină și să iubească pe Park Chorong, Yoon Bomi, Kim Namjoo și Oh Hayoung în timp ce încep un nou capitol al carierei lor sub o nouă agenție.

Mulțumim.

Dorim membrelor mult succes!

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s