Dior o alege pe Haerin din NewJeans în calitate de ambasador, iar la scrută vreme șterge anunțul: brandul îi retrage titlul?

K-pop stars who have been ambassadors for Dior | allkpop

Fanii sunt confuzi în legătură cu acțiunile pe care le-a întreprins de curând Dior în legătură cu Haerin din NewJeans.

În data de 26 aprilie, revista WWD a publicat un raport exclusiv conform căruia idolul de la agenția HYBE Labels a devenit ambasadorul mărcii de lux Dior, completând „linia de ambasadori de lux” a lui NewJeans.

La scurtă vreme după aceasta, pe pagina oficială de Instagram a grupului k-pop a fost publicată o postare în care se anunța că membra Haerin a fost aleasă drept ambasador global al bijuteriilor de la „Dior Jewelry” și ambasador al liniei de îmbrăcăminte și produse cosmetice „Dior Fashion” și „Dior Beauty”.

"Dior" удалили объявление о назначении Хэрин из NewJeans амбассадором: бренд лишил ее титула?

De asemenea, anunțul a fost confirmat prin intermediul contului oficial al lui Dior. Cu toate acestea, brandul nu a numit-o pe Haerin drept „ambasador global al bijuteriilor”, ci „ambasador al casei” în toate cele trei categorii, iar asta înseamnă că Haerin va reprezenta brandul doar la evenimentele locale din Coreea.

Dior a scris: „Aceasta este o oportunitate de a sărbători legătura în ascensiune a cântăreței din NewJeans cu Dior. Între eleganță și îndrăzneală, o prietenie unică în numele creativității.”

Cu toate acestea, în data de 28 aprilie, la ora 22:00, anunțul numirii lui Haerin ca ambasador al mărcii a dispărut de pe rețelele de socializare ale lui Dior.

Unii internauți speculează că lui Haerin i-a fost retras titlul de ambasador al mărcii de către casa de modă, în timp ce alți fani sunt convinși că idolul este încă un ambasador Dior, deoarece anunțul este încă postat pe paginile oficiale ale lui NewJeans.

De asemenea, mulți fani speculează că Dior a eliminat postarea din cauza informațiilor diferite postate pe contul oficial al grupului. Motivul real este încă neclar.

Cum credeți, ce s-a întâmplat?

"Dior" удалили объявление о назначении Хэрин из NewJeans амбассадором: бренд лишил ее титула?

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s