Fantagio Entertainment intenționează să închidă comunitatea ASTRO Moonbin&Sanha de pe Weverse

Având în vedere faptul că Moonbin din ASTRO nu se mai află printre noi, reprezentanții agenției Fantagio Entertainment au făcut un anunț în legătură cu sub-unitul ASTRO Moonbin&Sanha.

Potrivit informațiilor din 27 aprilie, compania a luat decizia de a închide comunitatea lui ASTRO Moonbin&Sanha de pe Weverse începând cu 30 aprilie.

Se știe că comunitatea a fost creată pe 17 aprilie 2023, cu doar două zile înainte de decesul lui Moonbin, și a reușit să adune un număr foarte mare de abonați.

De asemenea, cei de la Fantagio Entertainment au mai spus că vor crea un spațiu memorial în onoarea lui Moonbin, care va fi deschis până la începutul lunii iunie. Toate scrisorile și cadourile rămase vor fi păstrate de agenție.

Reamintim, în data de 19 aprilie, membrul din ASTRO a fost găsit fără suflare în casa sa din Seul, iar în data de 22 aprilie au avut loc funeraliile acestuia la sala de înmormântare a Centrului Medical Asan din Seul. Idolul fost condus pe ultimul drum de către familia sa, prietenii apropiați și colegii lui, precum și membrii trupei ASTRO.

Condoleanțe familiei și celor îndurerați!

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s