Au apărut poze noi cu J-Hope din BTS în uniformă de militar

BTS member J-Hope makes history as the first Korean solo artist with two albums in top 40 of Billboard 200 - Entertainment

După cum probabil știți deja, în data de 18 aprilie, J-Hope a devenit al doilea membru BTS care și-a început serviciul militar în mod oficial, primul fiind Jin.

Potrivit informațiilor dezvăluite anterior, artistul s-a înscris în noul Centru de pregătire a recruților din Divizia A, provincia Gangwon, iar acolo face pregătirea militară de bază timp de cinci săptămâni după care va fi transferat într-o altă divizie.

Se spune că săptămâna trecută, recruții au învățat elementele de bază ale mânuirii armelor de foc, iar la finalizarea primei etape de antrenament, Centru de pregătire a publicat mai multe fotografii din timpul instruirilor pe pagina sa oficială – THE CAMP. Ei bine, fanii atenți l-au găsit rapid pe J-Hope, iar poze cu acesta au distribuit pe rețelele de socializare.

Prima fotografie a fost făcută în timpul uneia dintre sesiunile de antrenament cu arme de foc. În această imagine, membrul BTS stă lângă colegii săi, cu o cască și cu o mitralieră în mână.

Новые фото Джей-Хоупа из BTS из армииНовые фото Джей-Хоупа из BTS из армии

De asemenea, centrul de instruire a publicat o fotografie cu recruți de la cantina armatei.

Новые фото Джей-Хоупа из BTS из армииНовые фото Джей-Хоупа из BTS из армии

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s