„Sora mea are 100 de fotografii cu el”, un client l-a recunoscut pe V din BTS în „Jinny’s Kitchen”

V din BTS a fost recunoscut de un fan!

Pe data de 28 aprilie a fost dezvăluit ultimul episod din seria „Jinny’s Kitchen”, încheind astfel  călătoria de 8 zile a distribuției, care i-a inclus pe Lee Seo Jin, Jung Yu Mi, Park Seo Joon, Choi Woo Shik și V.

Ultima zi plină de afaceri s-a încheiat cu câștiguri mari, personalul reușind să își atingă cu succes obiectivul de a câștiga 12.000 de pesos, câștigând cu 70 de pesos mai mult, adică 12.070 pesos (3.000 lei), fiind cel mai mare câștig realizat  într-o singură zi de la deschiderea snack-barului din Bacalar, Mexic.

V din BTS a fost repartizat în timpul show-ului să se ocupe de treburile din bucătărie, având rare ori ocazia de a interacționa cu clienții. În ciuda acestui fapt, un fan cu privirea ageră l-a observat pe acesta și l-a recunoscut imediat. Aceasta i-a atras atenția prietenului ei spunând: „Este un membru BTS acolo. Băiatul ăla e membru BTS. Sora mea mai mică este fan și ar leșina dacă ar afla. Are 100 de poze cu el în camera ei. 

După ce și-a adunat curajul, aceasta s-a apropiat de tejghea și l-a întrebat pe artist „Tu ești V, nu?”. Idolul a răspuns timid cu un gest de like și s-a întors în bucătărie unde, entuziasmat, a făcut un mic dans.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s