Trupa Brave Girls și-a ales un alt nume de scenă!

What you need to know about Brave Girls, K-pop comeback queens who were  about to break up this year | South China Morning Post

După ce și-a schimbat casa de producție, semnând un contract în exclusivitate cu agenția Warner Music Korea, a devenit cunoscut faptul că Brave Girls a ales un alt nume de scenă!

În data de 3 mai, reprezentanții companiei de la care vine grupul au anunțat că cele patru membre din Brave Girls, Minyoung, Yujeong, Eunji și Yuna, vor continua să formeze o trupă, însă de acum în colo vor promova sub numele de scenă și anume BB GIRLS.

După cum probabil știți deja, în luna februarie a acestui an, Brave Girls a părăsit definitv compania Brave Entertainment, după o colaborare de mai bine de 7 ani. Din moment ce compania deține drepturi de autor cu privire la numele trupei – „Brave Girls”, fetele nu au dreptul de a-și continua activitatea sub acest nume, prin urmare, acesta este și motivul pentru care au decis să aleagă unul nou.

De asemenea, este de remarcat faptul că BB GIRLS a fost numele neoficial al grupului, așa cum coreenilor, numele Brave Girls li se părea lung.

Dorim fetelor mult succes!

sursa: deerzone

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s