Junghoon din xikers va lua o pauză din cauza problemelor de sănătate, idolul va suferi o intervenție chirurgicală la genunchi

Se pare că Junghoon din xikers nu-și va reîntâlni fanii prea curând și asta doar din cauza problemelor de sănătate.

Recent, a devenit cunoscut faptul că idolul a suferit o accidentare gravă la genunchi, prin urmare, intenționează să ia o pauză temporară pentru a se concentra pe recuperarea sa.

În data de 5 mai, reprezentanții agenției KQ Entertainment au publicat următorul anunț:

Bună, aici KQ Entertainment.

Dorim să oferim o informație actualizată în ceea ce privește activitățile de viitor ale membrului Junghoon din xikers.

Recent, în timpul unei activități cu trupa, Junghoon a simțit o durere puternică la genunchi, după care a vizitat un medic specialist pentru o examinare amănunțită.

Conform rezultatelor examinării, Junghoon a fost diagnosticat cu ruptură de ligament. Întrucât medicul specialist a declarat că trebuie să fie supus unei intervenții chirurgicale, la moment se discută data și programul exact pentru operația lui.

După operație, i s-a recomandat lui Junghooh să fie supus unei terapii fizice pentru o perioadă determinată de timp. Pin urmare, idolul plănuiește să-și suspende temporar toate activitățile pentru a se concentra pe tratament și pe kinetoterapie, astfel încât recuperarea să aibă loc cât mai curând posibil.

Mai târziu, vă vom informa în legătură cu reluarea activității lui Junghoon. De asemenea, cerem scuze fanilor pentru îngrijorările cauzate.

Vom continua să acordăm prioritate tratamentului și recuperării lui Junghoon și vom face tot posibilul pentru a ne asigura că acesta se poate întoarce la activitățile sale în scurt timp.

Mulțumim.

sursa: deerzone

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s