Lumea adoră K-dramele și avem 6 seriale noi care vă vor pune inimile pe jar!

Dacă ați fost cuceriți de povestea de dragoste neconvențională din „Crash Landing on You” sau v-ați topit din prima cu personajele din „Extraordinary Attorney Woo” și „A Business Proposal”, atunci pregătiți-vă pentru un anunț care să vă agite puțin!

Publicul din întreaga lume a devenit din ce în ce mai îndrăgostit de poveștile de dragoste coreene, iar această afecțiune nu dă semne de dispariție. Între 2018 și 2022, audiența globală a serialelor de pe Netflix de tip K-Romance s-a triplat. Numai în 2022, peste 90% din aceste vizionări au venit din afara Coreei de Sud.

Fiind o casă pentru K-drame convingătoare, Netflix va introduce șase noi seriale de dragoste coreene în următoarele cinci luni.

Don Kang, vicepreședinte pentru conținut al Netflix (Coreea), a declarat: „Suntem cu adevărat copleșiți de modul în care emisiunile noastre coreene emoționante și-au găsit un loc în inimile publicului global prin Netflix, care se întinde în SUA, Europa, America de Sud și nu numai. Poveștile noastre abordează aspectele universale ale vieții – dragostea, inimile frânte și tandrețea, oferind în același timp o privire asupra fațetelor unice ale culturii coreene. Angajamentul Netflix de a construi această conexiune globală profundă este ceva de care suntem cu adevărat încântați”.

Netflix crede clar în creșterea fascinației publicului global pentru K-drame. Investiția Netflix în subtitrare și dublare a fost esențială în extinderea audienței. „Impactul a fost mai profund decât ne-am imaginat vreodată”, spune Woo-yeon Yang, director Netflix de conținut la rândul său. „În ciuda diversității limbilor, firul comun de înțelegere și accesare a conținutului coreean pare să fie un punct forte cheie care a stabilit Netflix ca un trendsetter”. Yang subliniază valoarea dublării, observând că „ascultarea dialogurilor în propriile limbi ajută poveștile de dragoste coreene să rezoneze mai profund cu telespectatorii din întreaga lume”.

Iată o scurtă privire asupra a ceea ce au de spus aceste noi K-Drame.

„See You In My 19th Life” (premiera pe 17 iunie)

O eroină încântătoare trăiește o saga de comedie romantică care emoționează.

În acest serial inspirat dintr-un webtoon de succes, Shin Hye Sun joacă rolul unei eroine care își poate aminti toate viețile ei anterioare. Fiind o fată tânără la a 18-a ei viață, se îndrăgostește de un băiat grijuliu din vecini. Dar ea moare subit. În a 19-a ei viață, ea încearcă să se întoarcă la el,  pentru a descoperi că a devenit un bărbat rece care nu vrea să se apropie de nimeni. Poate dragostea să triumfe de-a lungul vieților?

„See You In My 19th Life” e regizat de Lee Na-jeong, scris de Choi Young-rimHan Ah-reum-II, și îi are în distribuție pe Shin Hye SunAhn Bo HyunHa Yoon KyungRyu Hae JunKim Si APark So Yi.

„King the Land” (premiera pe 17 iunie)  

Persoana de vis întâlnește dragostea la locul de muncă.

Un moștenitor bogat nu poate suporta zâmbetele false. El întâlnește într-o bună zi o fată al cărei zâmbet strălucitor face parte din munca ei – într-una dintre afacerile lui de familie. Imediat o displace, considerând-o falsă. Foști idoli K-Pop globali, Lee Junho și YoonA, fac echipă pentru prima dată ca actori în acest mult așteptat serial care trece „de la ură la dragoste”.

„King the Land” e regizat de Lim Hyeon Wook, e scris de Choi Rom, și îi are în distribuție pe Lee Junho, YoonA, Go Won HeeKim Ga EunAhn Se HaKim Jae Won III

„Behind your Touch”

Comedia care face suspansul să se întâlnească cu un strop de romantism.

Regina comediilor romantice Han Ji Min joacă rolul unui medic veterinar dintr-un orășel care are un dar foarte ciudat al psihometriei. Când convinge un detectiv de abilitățile ei, ei fac echipă pentru a rezolva crimele din cartier.

„Behind your Touch” e regizat de Kim Seok Yoon, scris de Lee Nam- Gyoo, și îi are în distribuție pe Han Ji Min, Lee Min KiJoo Min KyungSuhoWoo HyunPark No Shik

„Destined With You” 

Cel mai șarmant cuplu într-o poveste de dragoste clasică.

Șarmul K-dramelor, al lui Jo Bo Ah și Rowoon, își combină puterea strălucitoare în această saga spectaculoasă. Rowoon interpretează rolul unui avocat care are totul, dar este bântuit de un blestem de familie. Și se dovedește că femeia care este cheia pentru a-l scăpa de acest blestem este nimeni alta decât funcționarul public aparent obișnuit interpretat de Jo Bo Ah.

Serialul e regizat de Nam Gi Hoon, scris de No Ji Seol, și îi are în distribuție pe Jo Bo Ah, Rowoon, Ha JunYuraLee Pil MoJung Hye Young.

„A Time Called You” (Premiera în toamna 2023)

Vedetele din A Business Proposal” și Vincenzo” într-o poveste de dragoste.

Ahn Hyo Seop și Jeon Yeo Been joacă în acest remake al poveștii clasice taiwaneze Someday or One Day”. Personajul lui Jeon călătorește înapoi în timp până în 1998 și întâlnește un bărbat interpretat de Ahn Bo Hyun, care seamănă în mod ciudat cu iubitul ei, decedat. De fapt, fiecare protagonist preia provocarea de a interpreta două personaje care arată identic, dar au personalități complet diferite – și toate complicațiile pe care le creează atunci când vine vorba de dragoste.

„A Time Called You” e regizat de Kim Jin Won-I, scris de Choi Hyo Bi, și îi are în distribuție pe Ahn Hyo Seop, Jeon Yeo BeenKang HoonKim Yi Kyeong

„Doona!” (Premiera în iarna 2023)

K-drama romantică care întâlnește K-pop-ul.

Un student (Yang Se Jong) trăiește și învață în timp ce se confruntă cu o problemă unică – el trăiește împreună cu o fostă senzație K-Pop, interpretată de vedeta K-Pop din viața reală, Bae Suzy. Relația lor începe ca una de neînțelegere și antipatie reciprocă și crește în timp într-una de iubire și încredere. Dar poate legătura lor să reziste presiunilor crude ale faimei?

„Doona!” e regizat de Lee Jeong Hyo, scris de Jang Yoo Ha, și îi are în distribuție pe Bae Suzy, Yang Se Jong, Lee Yu BiLee Jin UkGo Ah Sung.

Sursa

Lasă un comentariu