Fanii sunt entuziasmați de anunțul oficial de revenire al lui G-Dragon

G-Dragon se pregătește de revenire cu un nou album!

Pe data de 16 aprilie în Coreea, agenția lui G-Dragon, Galaxy Corporation, a făcut un anunț senzațional despre revenirea celebrului cântăreț. Într-un comunicat de presă oficial, agenția a declarat: „G-Dragon muncește din greu pentru revenire cu un nou album în a doua jumătate a anului. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare.

Deși au existat semne despre o potențială revenire a lui G-Dragon în declarațiile anterioare, aceasta marchează prima confirmare oficială printr-un comunicat de presă oficial. Fanii sunt foarte încântați de veste și așteaptă cu nerăbdare revenirea lui G-Dragon pe scena muzicală.

Ultimul album solo al lui G-Dragon a fost „Kwon Ji Yong” și a fost lansat în 2017. Dacă mult așteptatul album solo va fi lansat spre sfârșitul acestui an, va marca prima revenire a lui G-Dragon după șapte ani.

Speculațiile despre viitorul album al lui G-Dragon au început în ianuarie, când Yoshiki, cântărețul japonez de la X Japan, a postat nouătăți pe rețelele sociale despre colaborarea cu G-Dragon în studioul său. Postările și fotografiile lui Yoshiki cu G-Dragon au dus la bănuieli despre implicarea lui la un nou album.

Sunteți încântați de revenirea lui G-Dragon?

sursa: allkpop

Un gând despre „Fanii sunt entuziasmați de anunțul oficial de revenire al lui G-Dragon

  1. Pingback: Actrița Joo Hyun Young îi mulțumește lui G-Dragon pentru cadoul său dulce | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu