Actrița Park Eun Bin va juca rolul principal în „Hyper Knife”

Park Eun Bin will be starring in the New Medical Drama “Hyper Knife” | STARNEWS reported : r/kdramas

Park Eun Bin a confirmat că va apărea în viitorul serial, „Hyper Knife”! Despre ce va fi vorba în noul proiect și ce rol va juca actrița?

„Hyper Knife” este un thriller medical scris de Kim Sun Hee și regizat de Kim Jeong Hyun. Producția este o colaborare între Vladstudio de la CJ ENM și Dongpung Corp. Noul serial urmărește rivalitatea intensă și creșterea dintre două personaje cu minți strălucitoare, un fost medic geniu promițător, Se Ok, care se aliază cu mentorul său, Deok Hee, cel care i-a distrus cariera.

Park Eun Bin va juca rolul lui Jung Se Ok, un personaj geniu care a fost admis la facultatea de medicină în fruntea clasei sale, la vârsta de 17 ani, dar profesorul ei, Choi Deok Hee (rol interpretat de Seol Kyung Gu), i-a interzis definitiv să intre în sala de operații. Acum, aceasta duce o viață secretă, lucrând ca medic din umbră, într-o sală de operație ilegală.

Park Eun Bin și-a dovedit, cu siguranță, abilitățile actoricești de la debut, având în repertoriul ei mai multe roluri diferite și impresionante. Fiind cunoscută pentru transformările ei surprinzătoare de la un rol la altul, anunțul revenirii cu un personaj nou, care oscilează între nebunie și pasiune pură, a crescut așteptările telespectatorilor.

Între timp, filmările pentru viitorul proiect „Hyper Knife” au început oficial.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu