Zico publică o fotografie conceptuală pentru noua sa melodie cu Jennie din BLACKPINK

Puteți vedea cum arată noua fotografie publicată de Zico, pentru viitoarea sa melodie în colaborare cu Jennie din BLACKPINK.

Pe data de 22 aprilie, Zico a postat o fotografie conceptuală pentru viitorul single digital, „SPOT! (feat. JENNIE)”, pe conturile personale de pe rețelele de socializare.

Ambii artiști și-au prezentat stilurile unice în haine confortabile, dar la modă. Zico a purtat o jachetă descheiată cu o bluză și blugi, iar Jennie a adoptat un stil vestimentar cool, purtând un tricou scurt și o fustă mini. Aceștia au pozat în mod îndrăzneț într-o cameră cu multe postere pe pereți.

Al 11-lea single digital al lui Zico, „SPOT! (feat. JENNIE)”, este o piesă de tip hip-hop în colaborare cu Jennie, în care sunt prezentate momentele necenzurate ale celor doi prieteni, care se întâlnesc pe neașteptate la o petrecere noaptea târziu. Cântecul și videoclipul vor fi lansate pe data de 26 aprilie, la ora 18:00 (Coreea).

În plus, Zico va participa la noua emisiune de la KBS 2TV, „The Seasons – ZICO’s Artist”, care va avea premiera pe data de 26 aprilie, la ora 22:00 (Coreea). Sărbătorind cea a 10-a aniversare ca artist solo, Zico plănuiește să aibă un an activ, începând cu „SPOT! (feat. JENNIE)” în 2024.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu