Park Hae Soo, în discuții pentru a i se alătura lui Kim Go Eun și Jeon Do Yeon într-o nouă dramă thriller

Park Hae Soo se alătură lui Kim Go Eun și Jeon Do Yeon în discuții pentru o nouă dramă thriller

Park Hae Soo ar putea juca împreună cu Kim Go Eun și Jeon Do Yeon într-o nouă dramă! Aflați aici despre ce este vorba în noul proiect și ce fel de personaje vor interpreta cei trei actori, dacă vor accepta oferta.

Pe data de 24 aprilie, STARNEWS a raportat că Park Hae Soo va juca în viitoarea dramă „The Price of Confession” (titlu în lucru).

Ca răspuns la reportaj, o sursă de la agenția actorului, BH Entertainment, a declarat: „Park Hae Soo a primit oferta de a apărea în „The Price of Confession” și o analizează în prezent”.

„The Price of Confession” descrie povestea sângeroasă a două femei, fiind în jurul unui caz de crimă. Serialul va fi condus de regizorul Lee Jung Hyo, cunoscut pentru „Crash Landing on You” și „Doona!”.

În decembrie, a fost dezvăluit că Jeon Do Yeon este în discuții pentru a juca rolul principal în serialul thriller misterios, după ce Song Hye Kyo și Han So Hee au refuzat oferta.

Cu toate că și Kim Ji Won a fost alături de Jeon Do Yeon în discuții pentru noua dramă, a fost raportat că actrița a refuzat, de asemenea, oferta de a juca în noul proiect. Ulterior, în ianuarie, a fost dezvăluit că și Kim Go Eun este în discuții pozitive pentru a face parte din distribuție.

Se pare că Jeon Do Yeon ia în vedere rolul lui Ahn Yoon Soo, o profesoară de artă care se confruntă cu pierderea soțului ei, în timp ce Kim Go Eun este în discuții pentru rolul lui Mo Eun, un psihopat misterios.

Iar actorului Park Hae Soo i s-a oferit rolul lui Baek Dong Hoon, un procuror superior de la Procuratura Districtului Nord din Seul, care s-a născut cu o minte ascuțită, dar cea mai mare armă a sa este sârguința. Fiind hotărât să se deplaseze cu zel între locul crimei și secția de poliție, Baek Dong Hoon vrea să-și îndeplinească misiunea de a descoperi secretele celor două femei, Ahn Yoon Soo și Mo Eun.

Ce părere aveți despre noul proiect? Vă încântă?

sursa: soompi

Lasă un comentariu