K-Idol Facts: Bang YongGuk

 • Nume: Bang Yongguk
 • Grup: B.A.P
 • Nume de scenă: Bang YoungGuk
 • Poziție: Lider, Rapper principal, producător
 • Data naşterii: 31 martie 1990
 • Zodie: Berbec
 • Înălţime: 182 cm
 • Greutate: 60 kg
 • Grupa sanguină: O
 • Culoarea mascotei: roşu

 1. Înainte de debut a cântat într-o trupă numită Seoul Connection. Numele său de scenă era Jepp Blackman.
 2. A durat 6 ani până când a reuşit să debuteze împreună cu B.A.P. Perioada lui de training a fost cea mai lungă, a avut momente când credea că nu va mai debuta.
 3. A debutat de trei ori după glumele făcute de colegii săi de trupă: O dată cu „I Remember” cu Yeseob , a2a oară cu „Never Give Up” în sub-grupul Bang&Zelo şi a3a oară cu „Warior” împreună cu B.A.P, grupul al cărui lider este.
 4. Iubeşte filmele de acţiune, iar filmul său preferat este „Constattin”. De aceea când a avut show-ul de televiziune „Ta-Dah It’s B.A.P” membri erau extratereştrii veniţi să cucerească Pământul iar el era „Ucigaşul numărul 1 al planetei Mato.”
 5. Deşi pare foarte violent şi are un caracter tare, el este defapt blând şi plânge adesea.
 6. Nu a ştiut cum să vorbească până la vârsta de 5 ani.
 7. A declarat că a citit un fanfic despre el, dar când a fost întrebat despre ce era vorba nu a putut spune nimic.
 8. În aparenţă acesta pare să nu îi dea mare importanţă colegului său Himchan, dar de fapt, Himchan este cel cu care a petrecut cel mai mult timp ca trainee şi deseori îl strigă „Channie”.
 9. Are un frate geamăn pe care îl cheamă Bang YongNam şi care cântă într-o trupă rock. S-ar zice că ar fi unul dintre cei ce a purtat masca de iepure în timpul performanţelor „Warrior”. Mai are o soră mai mare pe nume Natasha, care este tatuatoare.
 10.  L-a rugat pe Himchan să meargă la cinema cu el, la un film. Himchan a acceptat după multe rugăminţi, iar în timpul filmului Yongguk a adormit. Himchan nu i-a povestit despre ce a fost filmul.
 11.  A picat de două ori testul pentru carnet de şofer. (Asta se zicea prin iunie anul trecut, încă nu ştim dacă l-a mai dat sau dacă l-a luat)
 12.  Înainte de debut membrii s-au antrenat mai multe lunii împreună. După ce toţi ceilalţi plecau să se culce, Yongguk rămânea în sală şi se antrena plângând.
 13. A apărut în videoclipurile „Starlight Moonlight” şi „Shy Boy” de la Secret.
 14. Înainte de debut a făcut parte din emisiunea „LuLu Lala” alături de Gyuri din KARA şi G.Na.
 15. Motoul său este „Fă ceea ce îţi place, iubeşte ceea ce faci!”
 16. Fanii săi se numesc „Bangsters„.
 17. Himchan a declarat că Yongguk miroase a ramen.
 18. Porecla lui Yongguk (dată de Himchan) este „Bbang” care vine de la numele lui, dar care mai înseamnă şi pâine în coreeană.
 19. Decât o sută de cuvinte, cred că poţi cunoaşte inima cuiva foar uitându-te la ochii săi. Cred că acest lucru este de ajuns pentru a vedea sinceritatea şi adevărul în privirea cuiva.
 20. El şi Zelo au crezut că va fi dificil să facă rap în japoneză, dar au crezut de asemenea că va fi amuzant.
 21. Himchan l-a ales pe Yongguk, drept persoana la care s-a gândit drept înger. A spus acest lucru deoarece, datorită lui Yongguk, membrii au început să aibă interes în voluntariat şi donaţii de caritate şi mai mult decât oricine, el are inima unui înger.
 22. Vrea să facă serviciu în folosul comunităţii pentru copii din Nepal, şi ajutorul fanilor ar fi de nepreţuit.
 23. Melodia preferată de la B.A.P este Warrior pentru că este prima lor melodie şi are amintiri adânci, şi de asemenea 1004 (Angel), pentru că a fost un punct de cotitură pentru ei.
 24. Crede despre Jongup că atunci când este pe scenă, nimeni nu îl poate bate în a fi „cool”.
 25. Dacă el şi Himchan ar forma un sub-unit, Himchan ar numi grupul „Oji-san„, care înseamnă „Bărbat bătrân” în japoneză.
 26. Mereu are alături de el MacBook-ul său pentru a putea fi capabil să producă muzică oriunde este.
 27. „Yongguk este un lider foarte dedicat. De asemenea este foarte bun, şi va face ceea ce este cel mai bine pentru ceilalţi membrii ai grupului. Acest lucru fac calităţile sale, un lider bun”Youngjae.
 28. Yongguk este un bărbat printre bărbaţi. Ca şi lider mereu are grijă de fiecare în parte.” – Daehyun.
 29. Un fan i-a cerut odată acestuia să scrie o confesiune pentru ea, iar el a scris „Vino să te măriţi cu oppa!
 30. Crede că a sa carieră din în B.A.P este seriozitate.
 31. Dacă ar fi fost fată, s-ar fi întâlnit cu oricare din cei cinci membrii pentru că toţi au fiecare şarmul şi atracţiile sale.
 32. Himchan crede că Yongguk este încăpăţânat precum o piatră şi cu o voinţă puternică.
 33. De fiecare dată când merg în camera de înregistrare pentru a discuta despre un album, sunt mereu cel mai tânăr, aşa că primesc multe sarcini şi mă simt tânăr. Dar când sunt cu ceilalţi membrii, sunt cel mai mare, aşa că le cer fraţilor mei mai mici (membrii) să facă sarcini. Atunci mă simt precum un adult.
 34. Un fan l-a întrebat dacă este bun în a ţine la băutură şi care este limita sa, iar el a răspuns „Nu ţin la băutură prea bine.
 35. Yongguk: „Muzica nu este numai pentru a te bucura de ea, cred că sunt o mulţime de lucruri de învăţat. De aceea avem evrsuri cu însemnătate. Vreau să le creez astfel încât să fie valabile chiar dacă timpul trece.”
 36. A spus că uneori doarme dezbrăcat.
 37. Înainte de a urca pe scenă, inima sa spune „Hai să ne jucăm” şi acest lucru îl ajută să se urce pe scenă.
 38. Cartea sa preferată este una dintre biografiile lui Che Guevara.
 39. Când încă era un rapper underground a luat numele de „Jepp Blackman” pentru că a crezut că va lăsa o impresie puternică.
 40. Ceilalţi membrii au spus că Yongguk este mereu în propria lui lume.
 41. În timpul unui fan sign, un fan a mers către Yongguk şi i-a spus „Hai să ne mărităm” şi acesta a răspuns „Data viitoare când vii adu actele.
 42. În timpul unui fansign el a spus „Persoanei pe care o iubesc, îi voi spune că o iubesc.” şi Himchan l-a întrerupt spunând „Hun, trebuie să anticipez ceva?”, iar Yongguk „Hei nu spune astfel de lucruri!!! Ei voi scrie lucruri ciudate (fanficuri) despre noi!!!

Ca fapt divers: Cei ce zic că B.A.P au prea multe comback-uri, nu ştiu adevăratul motiv al comeback-urilor lor. Aceştia au muncit foarte mult înainte de debut pentru a putea ajunge pe scenă, la fel ca alte trupe. O dată ajunşi pe acenă, le este frică că vor fi uitaţi printre atâtea debuturi care au loc.

12 gânduri despre „K-Idol Facts: Bang YongGuk

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s