La mulţi ani sărbătoriţilor din 25 februarie!

Primul sărbătorit de astăzi este Kim Jin Man (al doilea de la stânga la dreapta în poza de mai sus), bassistul trupei rock Jaurim (care înseamnă „pădure tropicală mov”), una dintre cele mai faimoase trupe k-rock cu o vocalistă, Kim Yoon Ah. El împlineşte 42 de ani.

Următorul sărbătorit de astăzi este Yoo Dong Ho, membru al sub-grupului Jade, din cadrul trupei A-Peace. El împlineşte 29 de ani.

Iar acum, preferaţii mei de astăzi, gemenii Jung Dae Ryong (stânga) şi Jung So Ryong (cel mai mic ca vârstă, dar mai înalt cu un cm :)), dreapta), care formează împreună duo-ul Tasty şi şi-au făcut debutul chiar de ziua mea, pe 9 august 2012 🙂 Ei împlinesc astăzi 26 de ani. Amândoi sunt pe jumătate coreeni şi pe jumătate chinezi şi pot vorbi coreeana, chineza şi engleza.

Şi ultima sărbătorită de astăzi este Kim Min Sun din trupa Piggy Dolls. Ea împlineşte 23 de ani. Trupa a debutat în 2011, iar pe atunci, trupa arăta aşa:

Anul trecut însă, când au lansat şi melodia pe care o aveşi mai jos, arătau aşa (Min Sun este cea din mijloc):

Vă vine să credeţi că sunt aceleaşi persoane? Mie aproape că nu! Felicitări lor pentru voinţa de care au dat dovadă şi pentru faptul că nu s-au dat bătute, deşi nu arătau ca celelalte fete din industria muzicală!!

La mulţi ani tuturora!!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s