Park Bom acuzată că a vândut droguri?

Se pare că a fost scos la iveală un incident cu privire la Park Bom din 2NE1, care s-ar fi întâmplat acum 4 ani.

Potrivit unei surse coreene, Park Bom a folosit un email internaţional pentru a vinde ampheramină în Coreea în 2010. Se pare, încă, că procesul care trebuia să aibă loc atunci, nu a mai avut loc, iar cazul a fost suspendat, însemnând că aceştia nu vor mai aduce în discuţie cazul şi nici nu îl vor pedepsi. Acest lucru i-a lăsat pe mulţi suspicioşi cu privire la faptul că a fost lăsată să plece aşa uşor, iar aceştia se întreabă dacă este din cauza statutului ei de vedetă.

Potrivit procurorilor, Park Bom a fost prinsă pe 12 octombrie 2010, încercând să folosească Fedex pentru a vinde 82 de pastile de amphetamină din Statele Unite, dar pachetul a fost prins la aeroportul din Incheon.

Chiar dacă drogurile sunt folosite pentru tratament medical în unele ţări, în altele acest drog este considerat periculos. Este un stimulant al nervilor, care abuzat poate cauza corpului, de aceea este interzis de decretul Prezidenţial din Coreea şi alte ţări. Din cauză că structura chimică este similară cu cea a methamphetaminei, este considerată a fi methamphetamină, atunci când este vândută în afara ţări.

Când a fost prinsă, se  pare că pastilele erau aduse cu adresa unei rude de a lui Park Bom. Cazul a fost oficial închis pe 19 octombrie. Pe 30 noiembrie în acelaşi ani, cazul a fost suspendat.

După toace acestea, Yang Hyun Suk, a vorbit în această dimineaţă într-o scrisoare.

Bună, aici Yang Hyun Suk…

Am vrut să explic despre neînţelegerile care au fost răspândite ieri în presă.

Conţinutul articolului a fost ceva ce s-a întâmplat acum 4 ani, şi am fost prima persoană care a aflat de acest lucru, când părinţi lui Park Bom au venit la noi şi ne-au spus că au fost investigaţi, de asemenea despre incidentul şocant pe care Park Bom l-a experimentat în trecut şi trecutul ei medical. Deci până acum, toţi din YG inclusiv 2NE1 nu ştiau despre acest lucru.

De aceea am crezut că decât să vorbească YG, care nu cunoaşte situaţia, mai bine eu, capul acestui lucru.

Dacă veţi aduna ani ca stagiari şi anii de când 2NE1 promovează vor fi 9 ani.

Membrele 2NE1 de care am avut grijă 9 ani, nu fumează, nu beau mult şi eu niciodată nu le-am văzut ieşind în club în afară de evenimente oficiale.

Asta din câte ştiu, de asemenea niciodată nu am auzit bârfe ca acestea în jurul meu.

Dar Bom pe care eu o cunosc, să devină peste noapte vânzător de droguri, potrivit titlului articolului.

Este absurd şi şocant că nici nu ştiu de unde să încep?

Ar trebui să explic această absurditate? Oare acel final va face această situaţie chiar mai mare?

Oricum, pentru toţi fanii 2NE1, care sunt momentan în turneu, pentru cei care au crezut acest lucru, am crezut că nu pot sta doar să mă uit.

Care este adevărul?

Aşa cum fanii deja ştiu, Park Bom a petrecut mult timp în USA înainte de debutul 2NE1 şi a spus că a existat un timp când visa să devină o jucătoare de fotbal.

Ea a asistat direct la moartea unui prieten apropiat în timpul unui meci, iar după acest incident, recuperându-se din şoc, acest lucru a fost dificil de rezistat la aşa o vârstă fragedă. Ea a petrecut câţiva ani primind consultare psihologică şi tratament şi a folosit droguri care erau prescrise de către spitalul universitar din SUA.

După acest incident ea nu a mai fost capabilă să continuie cu fotbalul, şi după ce şi-a abandonat visul, l-a schimbat vrând să devină cântăreaţă, a venit în Coreea şi a oarticipat la audiţiile YG. E o zi pe care mi-o aintesc clar. În momentul în care am văzut-o mi s-a părut că iese în evidenţă „Dacă nu este YG, nu voi deveni cântăreaţă.”

Chiar dacă nu a trecut audiţiile, ea a venit din nou în anul următor, dar nu a trecut din nou, dar în al treilea an s-a calificat pe primul loc în fruntea altor sute de participanţ, aşa că Park Bom mi-a rămas clar în minte.

Până acum 4 ani, Bom a folosit medicamentele care i-au fost prescrise de spitalul din SUA, dar nu a putut merge în State din cauza programului ei, în primirea medicamentului de la mama şi bunica ei, au devenit o problemă din cauză că aceast medicament nu este bine venit în Coreea.

Dar din fericire, prescrierea pe care o are a ajutat în cazul lui Bom şi de aceea nu s-a continuat cu acesta.

În cazul lui Bom, ea ştia că acest medicament nu era de găsit în Coreaa, dar ea nu a înţeles că era un medicament interzis în Coreea.

După acest lucru, ea foloseşte medicamente care îi sunt prescrise de spitalul universitar din Coreea.

Din cauză că fetele sunt ocupate cu turneul, nu am mai văzut-o pe Bom de o vreme, dar aseară am văzut-o în timp ce ieşea din studio şi am văzut-o plângând din cauza articolelor de pe internet. După ce am văzut-o am decis că trebuie să vorbesc despre trecutul pe care Bom nu vrea să îl dezvăluie.

Voi încheia prin a-mi cere scuze pentru grijile pe care vi le-am făcut. Ne vom întâlni cu veşti bune în curând. Mulţumesc.

2014.07.01

Yang Hyun Suk

Se pare că 10Asia a vorbit cu procurori care au spus  ” …Park Bom a spus că a încercat să i-a alte medicamente, dar nu au funcţionat la fel de bine ca amphetamina, de aceea a comandat acest drog…. În situaţi ca aceasta de obicei închidem cazurile. Nu am dat doar lui Park Bom tratament special.”

 

12 gânduri despre „Park Bom acuzată că a vândut droguri?

 1. Chaerin

  Doamne,ce tampiti,debili mintal ce mai…..cum poti sa acuzi o persoana de un anumit lucru inainte sa afli cauza si celelalte detalii??Cum se pot gandi ca tocmai Boomie ar putea face asa ceva??Oricum se stia de problemele ei de sanatate,dar s-o acuzi ca a vandut droguri??Daca stii ca acest ,,drog” e folosit ca si medicament,uneori,cum poti sa treci deja la ,,judecta”????In fine,ma bucur ca Yanh HYun Suk A clarificat situataia si nu mai exista neintelegeri!!!DEja imi pregateam injuraturile cand am vazut titlul.dar.mda……….inca sunt socata…

  Apreciază

  Răspunde
 2. Pingback: Park Bom nu va mai filma ‘Roommate’ | K-Pop Romania

 3. Pingback: 2NE1 ar putea fi prezente la “2014 SBS Gayo Daejun”, dar fără Park Bom | K-Pop Romania

 4. Pingback: Scandaluri ce (aproape că) au distrus cariera unor artişti | Kpop Romania

 5. Pingback: [Editorial] Spart: idolii și drogurile | K-pop Romania

 6. Pingback: Experții în drept spun că hotărârea privind cazul de droguri al lui Park Bom este anormală | K-pop Romania

 7. Pingback: Kang Kung Yoon: „Urmează a fi dezvăluite lucruri mai şocante despre YG” – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s