Liderul ZE:A anunţă schimbări în contractul cu Star Empire

Lee Hoo (Junyoung), liderul ZE:A, a anunţat că membrii grupului vor avea schimbări în ceea ce priveşte contractele cu anegţia Star Empire Entertainment.

El a postat pe Twitter „Am terminat de vorbit cu Preşedintele Shin Joo Hak. A fost decis că Star Empire va fi operat de mine, de noi, ca şi agenţia ZE:A. Vă promit tuturor că ziua ZE:A va veni, am spus ori că o dobor or că o adsorb….acum este timpul ca voi să ne protejaţi…Dar adevărul este…”

„În cele din urmă, Preşedintele Shin Joo Hak, care a pierdut totul şi a rămas cu buzunarele goale, încă te urăsc pentru că ai fost preşedintele nostru pentru 8 ani. Erai responsabilitatea mea şi acea responsabilitate. Am să i-au ruşinea pentru public şi pentru fani. Eu şi preşedintele Shin Joo Hak, vom lua responsabilitatea. Contractul a fost întors, acum primim 7 pentru fiecare 3 ai Preşedintelui.”

„Ceea ce vreau să spun este, prin acest incident, ştiu că şi alţi preşedinţi ai companiilor au probleme cu contractele. Îmi voi închide gura aşa că rezolvaţi-vă problemele şi trataţi-vă artişti mai bine. Voi face această cerere politicos. Dacă mi-ar putea auzi inima…”

„Vom începe fresh de la început…punem totul jos şi ăl consider copilul meu. Cu umilinţă cer să mai faceţi asta încă odată.”

Acesta a mai declarat că atunci când a fost rănit, nu a primit nici un ban pentru doi ani. Se pare că în industria K-Pop încep să se schimbe cererile contractelor, cel puţin la Star Empire.

Un gând despre „Liderul ZE:A anunţă schimbări în contractul cu Star Empire

  1. JWalkerRO

    Baiatul trebuie sa aibe ceva tare serios ”in mana” daca a fost nevoie de o singura discutie ca lucrurile sa se schimbe..nu stiu ce sa cred..mai ales cu reputatia pe care o are CEO-ul companiei…daca cel putin jumatate din ceea ce am citit e adevarat….baietii astia chiar au trecut prin iad..oricum..tot ce sper e ca atat el cat si restul memb.sa fie ok..

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s