Liderul ZE:A şterge pe jos cu CEO-ul Star Empire Entertainment

Liderul ZE:A, Lee Hoo (Junyoung) a dezvăluit secrete despre CEO-ul agenţiei Star Empire Entertainment.

Se pare că acesta a început o serie de Tweeturi, în primul scriind „Toţi ştiţi că vă iubesc nu? Poza mea de profil, este cea a atletului japonez Tanaka, care l-a rănit pe Taehon din ZE:A. Vreau să îl urăsc. Dar simt că profesionişti şi amatori sunt diferiţi. A fost acum doi ani? Am fost la emisiunea ‘Dream Team’ a KBS şi mi-am rupt piciorul. Dacă nu aveam această bară de metal în piciorul meu…”

El a adăugat „Chiar dacă am fost lovit de 10 ori, mi-am spart nasul, mi-am fracturat faţa, vreau ca măcar să îl pot lovi odată. Dar…am auzit că acesta a fost meciul lui de retragere. Mi-am calmat inima din nou astăzi. Oricum, acel luptător nu îşi va uita meciul de retragere. El a câştigat împotriva grupului coreean ZE:A şi s-a retras ca şi învingător. Operaţia lui Taehon a mers bine iar el este acum afară din spital. Iar acum, poate fi târziu…dar vreau să îi trimit aplauzele mele. Luptătorule Takana, te rog să trăieşti fericit. Sper că ştii că meciul tău de retragere nu a fost aşa dulce.”

El a continuat „Ah, şi ar fi fost frumos, dacă în timp ce Taehon sângera, l-am rugat pe luptătorul Tanaka să se oprească, pentru că eu eram liderul, prietenul lui şi un membru care îl iubea şi cu care avea concert ziua următoare…Dar e televiziune nu? Bănuiesc că ai vrut să îl difuzeze sângerând şi mai mult. Din moment ce e difuzare…ha. Ai mai fi făcut asta dacă Taehon, dacă eu, dacă fanii ZE:A sau dacă membrii erau copii cărora tu le-ai dat naştere? Astăzi, ca de fiecare dată, trag aer în piept.”

În continuare el a mai spus „De acum în colo, voi comunica şi voi lăsa publicul să ştie tot ceea ce am ţinut în mine, ce am văzut cu ochii mei şi viaţa prin care am trecut cu ochii în lacrimi. Vă rog să mă urmăriţi. În special îi rog pe reporteri să mă urmărească. Voi da indici şi promit, contul meu va fi un loc unde voi plânge toată nedreptatea. De acum în colo, voi trăi ca un om şi ca un bărbat. Nu voi mai trece cu vederea nedreptatea. Nu trebuia să ţin totul în mine. Totul se întoarce către mine şi am căpătat o depresie.”

„Nu e nimic lung de spus. Am crezut că un adevărat lider, un adevărat posesor, un adevărat rege şi o persoană sinceră ar trebui să ştie cum să asculte de plângerile oamenilor săi. Nu pot fi înşelător ca o vulpe. Dar voi trăi ca un leu. Nu, acesta este doar stilul meu, şi nu o voi ascunde. Vă voi arăta ce este un lider adevărat, ce este sacrificiul, şi cum lacrimile se transformă în furie. Nu glumesc. De acum în colo, lucruri amuzante se vor întâmpla. Dacă al meu cont de Twitter va fi şters sau dezactivat, puteţi să luaţi asta ca pe un semn al faptului că sunt presat de influenţă. Dar voi trece peste.”

Acesta a continuat „Ştiţi că sinceritatea şi adevărul poate încălzi şi mişca o inimă..dar şi să o manipuleze. Acum voi întreba lumea prima întrebare. Preşedintele Star Empire, Shin Joo Hak, am crezut în el şi l-am admirat. Este consecinţa ta clară? Am plâns şi te-am rugat, preşedinte Shin Joo Hat, să nu treci limita. Ai întrecut limita pe care nu trebuia să o treci şi acum trebuie să plăteşti pentru asta. Capacul meu e pus. M-am confruntat cu de toate, de la pierderea de păr la depresie. Fi pregătit preşedinte…Îmi pare rău. Tot ceea ce am vrut a fost un cuvânt cald.”

„Ai spus mereu fi bărbat…Fi bărbat…Îţi voi arăta cu adevărat ceea ce înseamnă să trăieşti ca un bărbat. Nu sunt Iisus, dar sunt un copil al lui Dumnezeu, dar cred în Dumnezeu. Chiar am încercat (să mă sinucid)…Mi-am văzut părinţi plângând lacrimi de sânge în faţa familiei pe care o iubesc. Preşedintele Shin, plângi aceleaşi lacrimi. De ce? Este aşa nedrept, iar eu deveneam aşa slăbit şi hidos. Dar eram un bărbat, aşa că am decis să mor înainte să devin şi mai hidos.”

„Familia mea, prieteni mei, părinţi celor 9 membrii şi toate persoanele din lume. De ce credeţi că CEO-ul Shin Joo Hak m-a crescut ca şi pe un ucigaş? Acum mă întorc la voi. Fiţi pregătiţi. Începând de mâine, voi încărca date. Nu, le voi exploda. Îţi mai aminteşti când te-am întrebat de ce râzi de mine? Te voi lăsa să ştii cum se simte când râsul se transformă în oroare. Ne spuneai copii tăi, nu? Fii tăi? Acum, lasă-mă să te întreb ceva. Toţi banii pe care cei 9 fii i-au făcut plângând şi sângerând…Unde s-au dus? Răspunde cu mâna pe inimă.”

„Voi termina aici pentru astăzi. Ai spus că erai cel care deţinea compania şi CEO-ul ei şi ai ţipat la mine să te respect, nu? Te voi respecta…Am să îmi încleştez dinţi şi voi sta în urmă. Să ai o zi bună CEO. De ce ai făcut asta? Te-am rugat să te opreşti. Ah, am uitat ceva. Dacă încerci să îi cumperi pe ceilalţi 8 membrii ZE:A, voi face acelaşi lucru. Sunt pregătit să opresc asta, preşedinte. Nu voi mai suporta câtuşi de puţin.”

„Acei copii…ZE:A. Ei sunt copii mei. Sunt un singur copil când am fost singur, ei au devenit fraţi pentru mine. Să nu te atingi de ei. Sunt ai mei. Nu lua nimic de la nimeni. Voi deveni un ucigaş pentru a-mi proteja membrii şi fanii. Doamne, te rog să mă ajuţi şi să îmi asculţi rugăciunile.”

El a încheiat „De acum în colo, voi lupta pentru a-mi proteja oameni. Vă rog să mă iertaţi pentru că am avut gânduri rele şi am încercat să acţionez dur pentru puţin. La fel de mult cum eu cred în voi, credeţi şi voi în mine. Voi munci să curăţ vina cântăreţilor care sunt învinovăţiţi fără motiv.”

După ce a postat tweeturile, le-a şters pe toate cu excepţia primelor 2. Şi-a schimbat numele în „Moon Junyoung and that Lee Hoo” care se joacă cu unele cuvinte şi ar însemna „după aceea” sau „după asta”.

El a mai scris apoi „Site-rilor. Sunt dezamăgit. Nu daţi jos termeni de căutare, ci ridicaţi cuvintele ‘Moon Junyoung ZE:A Star Empire corupţie CEO Shin Joo Hak’, dacă aveţi un fiu ca mine. Nu trebuie să mai fie alte victime. Dacă veţi continua să faceţi asta. Voi arăta primul document acum.”

Astfel a trimis un avertisment oricărei persoane care încearcă să i-a partea Star Empire.

„Cer… în momentul în care alte agenţi i-au partea Star Empire, îmi voi deschide gura cu privire la corupţia acelor agenţi şi voi dezvălui documente. Nu fiţi răniţi de asta…Nu ar trebui să săriţi într-un război care nu este al vostru. Dacă puteţi să îl ţineţi, atunci cumpăraţivă drumul la suprafaţă cu bani. Sunteţi experţi la asta. Aceatsa este realitatea.”

În momentul în care agenţia a fost întrebată dacă este vorba despre neplata angajaţilor, aceştia au negat, spunând că toţi au fost plătiţi la timp de către agenţie.

11 gânduri despre „Liderul ZE:A şterge pe jos cu CEO-ul Star Empire Entertainment

 1. JWalkerRO

  Wow..toate au o limita si se pare ca( pentru el)paharul s-a umplut..da pe afara deja.. Lumea aceasta nu e tocmai roz..sunt multe lucruri ascunse pe care daca le-am cunoaste..cu siguranta s-ar produce ceva ”valuri”…ii intaleg supararea si il admir pentru modul cum gandeste..e constient ca ar putea avea de suferit dar tot a spus ceea ce avea pe suflet(chiar daca a sters din tweet-uri)…sacrificii..treci cu vederea..te faci ca nu vezi/nu auzi dar…cu totii atingem maximul..mai devreme sau mai tarziu..

  Apreciază

  Răspunde
 2. rainbowseverywhere

  Ma gandeam ca e ceva in neregula cu agentia de cand am vazut ca ceo-ul a plesnit-o pe Sera ( nu mai tin minte din ce cauza, si nu sunt si nici nu am gost Nine Muses, insa pe ea am admirat-o dintotdeauna).
  Oricum, apreciez curajul lui Lee Hoon si il sustin. Cineva trebuia sa faca dreptate pana la urma.

  Apreciază

  Răspunde
  1. DiDi

   RIP si tie, pentru ca daca ai fi citit traducerea in engleza ai fi vazut ca era destul de cofuza, si chiar si originalul uneori nu are sens. Felul in care s-a exprimat este putin ambiguu, dar pentru cineva care nu stie decat sa critice…

   Apreciază

   Răspunde
  1. Crissa Autor post

   Nu traduce nimeni cu Google, dar textul original (in coreeana) era scris vag, nu se terminau propozitiile si in engleza tradus a iesit si mai vag….Textul a fost tradus din engleza fara google sau alte chestii, dar a fost tradus la fel cum era original.

   Si cauta pe net traducerea in engleza. Nu e vina noastra faptul ca el nu termina propozitiile sau ca nu avea subiect si predicat in ele, dar asta e limba coreeana.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s