Nominalizările la ”2015 Korea Drama Awards”

Kim Soo Hyun, Ji Sung, Park Shin Hye, Kim Tae Hee, and More Nominated for 2015 Korea Drama Awards

Pe 9 septembrie, a fost dezvăluit faptul că ”2015 Korea Drama Awards” vor avea loc pe 6 octombrie,  în Jinju, provincia de sud a Gyeongsang. Cel mai notabil, nominalizările pentru cele mai mari premii au fost făcute publice.

Candidații pentru marele premiu sunt: Kim Soo Hyun din ”Producer”, Ji Sung din ”Kill Me Heal Me”, Cha Seung Won din ”Hwajung”, Joo Won din ”Yong Pal” și Yoo Dong Geun din ”What Happens To My Family?” Este un pic neobișnuit că toți candidații sunt bărbați în acest an. În plus, drama ”Yong Pal” încă nu s-a terminat.

Pentru cel mai bun actor au fost aleși: Yoochun din ”The Girl Who Sees Smells”, Park Hee Jin din ”Bag Guys”, Lee Jong Suk din ”Pinocchio”, Im Si Wan din ”Misaeng” și Yoo Joon Sang din ”Heard It Through The Grapevine.

Pentru cea mai bună actriță au fost alese: Kim Tae Hee din ”Yong Pal”, Kim Hee Sun din ”Angry Mom”, Park Shin Hye din ”Pinocchio”, Jang Na Ra din ”I Remember You” și Hwang Jung Eum din ”Kill Me Heal Me.”

În ceea ce privește cea mai bună dramă, nominalizările sunt: ”Producer”, ”Kill Me Heal Me”, ”Yong Pal”, ”Misaeng” și ”Heard It Through The Grapevine.

Cr.: Soompi.

4 gânduri despre „Nominalizările la ”2015 Korea Drama Awards”

  1. adinaxxi Autor post

   Exaaaact… e cel mai bun serial pe care l-am vazut in ultimii ani… sper din toata inima ca Ji Sung sa castige premiul cel mare si sper ca serialul sa castige serialul anulului… ar fi prea genial ❤

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s