Declaraţia J.Tune Camp cu privire la incidentul cu Seungho din MBLAQ

J.Tune Camp a vorbit despre incidentul cu Seungho din MBLAQ în care acesta ar fi fost lovit de către un angajat al agenţiei.

Agenţia a scris „‘A’ nu este un angajat actual al agenţiei J.Tune Camp, ci un fost angajat. ‘A’ a părăsit agenţia acum 2 ani, şi el şi Sungho s-au întâlnit recent alături de alte cunoştinţe pentru a bea câte ceva. Dar în timp ce aveau o conversaţie, ei au ajuns la o neînţelegere. Oricare ar fi fost motivul, ne cerem scuze că a trebuit să aducem astfel de ştiri.”

De asemenea au vorbit şi despre ceea ce se întâmplă momentan cu investigaţiile „După ce poliţia a investigat, Seungho şi ‘A’ şi-au rezolvat problema. Deci nu vor mai exista şi alte investigaţii. Ne cerem scuze pentru că v-am îngrijorat cu un asemenea incident.”

Cum a fost menţionat, Seungho iniţial a chemat poliţia spunând că a fost lovit de un pahar, cauzând sângerări în zona urechii, după ce a intrat într-o ceartă cu un fost angajat al agenţiei. Dar, mai târziu el a dezvăluit să nu a depus acuzaţii asupra individualului.

sursa: allkpop

3 gânduri despre „Declaraţia J.Tune Camp cu privire la incidentul cu Seungho din MBLAQ

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s