Controverse în jurul show-ului „Unpretty Rapstar”

E posibil că învingătoarea de la „Unpretty Rapstar” a fost decisă deja.

Acum a fost dezvăluit că Truedy, Heize, Kasper şi Ash-B au semnat, de fapt, un contract cu Mnet (CJ E&M) înainte de începerea show-ului. Nu auzim asta pentru prima dată pentru că a fost dezvăşuit că una din fete şi-a părăsit agenţia şi a semnat cu CJ E&M înainte de difuzarea emisiunii, însă când au apărut zvonurile, CJ E&M a declarat că nu e adevărat.

Faţă de „Superstar K”, unde concurenţii semnează contracte cu agenţiile după finalizarea emisiunii, fetele aici au semnat cu CJ E&M chiar înainte de începerea acestuia, asta însemnând că sunt mari şanse ca acestea să fi fost favorizate, punând sub un semn de întrebare corectitudinea întregului show. Staff-ul a explicat că acestea erau participante „simple” fără tag-ul vreunei aegenţii, chiar dacă unele din ele aveau contracte semnate cu unele agenţii mici, dar care nu erau exclusive.

Yport News a încercat să confirme ştirea contactându-i pe Mnet, aceştea spunând că, acum, le verifică, chiar dacă acum două luni, au spus că sunt nişte simple zvonuri.

Acum, Kasper, Heize şi Ash-B au fost deja eliminate. Cu toate astea, fanii ce au văzut show-ul nu vor nega că Truedy are cam mult timp pe ecrane şi are cele mai multe interviuri. Indiferent dacă aceasta va câştiga sau va pierde, emisiunea a pierdut mult din încrederea telespectatorilor. Dacă va câştiga, lumea va crede că e pentru că a semnat deja cu Mnet. Dacă va crede, se va presupune cţăe din cauza ştirilor ce au dezvăluit contractul cu agenţia.

cr.: allkpop

2 gânduri despre „Controverse în jurul show-ului „Unpretty Rapstar”

 1. Ally

  Truedy e buna,dar sincer eu nu o favorizez prea tare,sa vedem cine castiga.Cu siguranta sezonul 1 a fost cu mult mai bun,exceptand faptul ca in acesta i-au adus pe concurentii din SMTM.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Carmen

  a fost dezvăşuit cţăe din cauza ştirilor fanii (ce) CARE au văzut (aceştea) ACEȘTIA
  Mulțumesc pentru articolul acesta atât de simpatic, dar care tratează o temă foarte reală, lipsa corectitudinii. Indiferent de rezultatul final, emisiunea a pierdut încrederea acordată de public.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s