Un nou zvon despre o membră a unei trupe feminine

Un nou zvon despre o membră a unei trupe feminine a apărut pe Pann.

Una din cele mai hot membre a unui grup, fata A, visează să se căsătorească cu un bărbat bogat din Cheongdamdon. Se spune că A, a ținut în secret faptul că ar fi avut un iubit și mereu încearcă să lase impresia că ar fi un idol inteligent, citind cărți și făcând alte lucruri de genul. Iubitul idol a lui A, a aflat mai târziu că ea se întâlnește cu alți chaebol-i, și de aceea a părăsit-o. A este în relații bune cu mulți oameni sus-puși, acesta fiind unul din motivele pentru care are atât de multe contracte de publicitate, totuși, un rol important în asta a jucat și agenția ei. Unul din oamenii care îi face cunoștință cu oamenii sus-puși este un lucrător al companiei care e și membru al familiei. Un om din interior a spus: „Nimeni nu va afla niciodată ce legături strânse are A cu chaebol-ii, datorită agenției ei. Un lucrător din companie este și membru al familiei ei, de aceea el o va apăra până la capăt. O altă fată a plecat din companie din cauza că a aflat adevărul despre A.

[+234, -54] SH

[+223, -53] Aha… De aceea ea are atâta publicitate. Mie cu adevărat mi s-a părut ciudat că ea are atâtea contracte de publicitate. Deci, reiese că ea se întâlnește cu toți șefii acestor companii?

[+204, -38] Asta e SH? Juniel era din aceeași companie ca și ea și recent a plecat.

[+111, -9] Îmi par rău să vă distrug lumea voastră plină de curcubee și ponei roz, dar multe vedete de top din zilele noastre au trecut prin asta. Nu degeaba niște staruri atât de mari ca Song Kang Ho și Choi Min Sik niciodată nu au apărut în publicități… Chiar și Chun Woo Hee e iubită de industria cinematografică din cauza că se filmează doar în filme, nu și în publicități. Dar toate celebritățile „drăguțe” care au multe contracte de publicitate au trecut prin asta… Pur și simplu e mult mai ușor să te filmezi într-o publicitate și să câștigi o grămadă de bani, de cât să te filmezi într-un film sau dramă întreagă.

[+101, -24] Oare oamenii cu adevărat cred în acest zvon sau pur și simplu vor să o înjosească pe această fată? Nu sunt fană a lui Seolhyun și oricum nu-mi pasă de idoli, dar oare cu adevărat doriți atât de tare să o faceți cu**ă în cât sunteți în stare să credeți asta?

[+90, -13] Nu este nicio dovadă care să demonstreze că asta e SH, dar nu e nici una care să nege acest lucru. Și oricum nu e corect să afirmați că e ea. Asta e doar o bârfă anonimă, oricine putea scrie așa ceva.

Sursă: vk.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s