Jo Se Ho este criticat pentru atitudinea sa față de Jungkook din BTS și Kim Min Suk

Recent, internauții coreeni l-au criticat pe Jo Se Ho pentru comportamentul pe care l-a avut față de tânărul actor Kim Min Suk și Jungkook din Bangtan Boys, în timpul emisiunii Flower Crew.

Primul episod al acestui show a fost difuzat live prin intermediul aplicației V app de la Naver. În timpul emisiunii, Jo Se Ho a început să spună cuvinte necugetate și să fie nepoliticos față de actorul Kim Min Suk și membrul BTS.

Când Jungkook a adus burgeri pentru participanții emisiunii, în loc de recunoștință, de la Jo Se Ho a primit doar cuvinte grosolane: ”Acestea arată ca niște resturi” – a declarat He So, după care i-a înapoiat burgerii lui Jungkook și i-a spus: ”Las-o baltă, las-o baltă!”

Uimit de cele auzite, membrul BTS s-a întors către cameră și a declarat: ”Dar nu au fost atinse … ”

Internauții coreeni au comentat situația: ”De unde știți? De ce spuneți tânărului participant că acelea sunt resturi? Oare asta e bine? El a cumpărat burgerii, nu?””Dacă nu puteți avea grijă de un participant mai tânăr, de ce l-ați invitat? El este pentru prima dată la un show de acest gen, de ce i-ați spus acele cuvinte, după care ați plecat?””Arăta foarte confuz. Binențeles, este o emisiune de divertisment, dar asta a fost prea de tot.”

Mai târziu, când Kim Min Suk și Yoo Byung Jae mâncau hamburgeri, Jo Se Ho, cu un ton dur și informal, i-a spus lui Min Suk: ”Te îndopi cu mâncare?”

De asemenea, Jo Se Ho a fost criticat și pentru fapul că a încercat să devină popular din cauza lui Jungkook, spunând că el și membrul BTS sunt foarte apropiați, în acest timp, ingnorându-l complet pe Kim Min Suk.

Mai târziu, când Seo Jang Hoon a început să citeasă comentariile fanilor, Jungkook s-a simțit incomod și i-a cerut acestuia să se oprească.

Internauții coreeni au criticat și formatul emisiunii, din cauza căruia Jungkook ar putea ieși mereu învingător, și asta datorită numărului mare de fani pe care îi are trupa Bangtan Boys pe canalul lor de V app.

În plus, membrul BTS s-a simțit incomod și din cauza ideii de a fi lider de echipă la emisiune și, în șoaptă, a cerut telespectatorilor să nu fie ales în rol de lider.

Ce părere aveți despre show?

cr: yesasia

7 gânduri despre „Jo Se Ho este criticat pentru atitudinea sa față de Jungkook din BTS și Kim Min Suk

 1. P

  In emisiunea asta am descoperit adevaratul caracter al lui Jungkook,atat de cald si respectuos.. e un copil… sper sa uite de experienta asta proasta si sa se bucure de emisiune

  Apreciază

  Răspunde
 2. Ally

  O gazda adevarata nu se comporta asa urat cu invitatii,oricare ar fi ei.Macar din bun simt,chiar daca nu ii agrea intr-o oarecare masura,sa fi fost diplomat si politicos,se numeste a se respecta pe sine,nu numai pe altii 🙂

  Apreciază

  Răspunde
 3. Pingback: Jo Se Ho răspunde criticilor primite la adresa atitudini sale faţă de Jungkook şi Kim Min Suk | Kpop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s