Baro din B1A4 e criticat pentru atitudinea sa la ‘Please Take Care of My Refrigerator’

Baro din B1A4 este criticat pentru atitudinea sa în episodul de pe 4 iulie al emisiunii de pe JTBC, ‘Please Take Care of My Refrigerator‘.

Baro şi Tak Jae Hoon au fost invitaţii emisiunii, care constă într-o competiţie între bucătari. Aceştia se întrec la gătit cu ingredientele din frigiderul celebrităţilor. Membrul B1A4 a fost foarte sincer legat de mofturile sale la mâncare. În timp ce unul dintre bucătari îi prăjea ceva, Baro a spus: „Nu-mi plac alimentele crocante. Îmi plac când sunt mai moi.” Tak Jae Hoon a comentat: „Pentru o persoană tânără, eşti greu de mulţumit.”

Când mâncarea a fost gata şi pusă în faţa lui Baro, a luat o bucată de mâncare şi l-a tachinat pe Tak Jae Hoon cu ea. Unii spectatori l-au considerat fără pic de respect din moment ce Tak Jae Hoon e cu 24 de ani mai mare ca idolul.

Un PD al emisiunii a declarat pe 5 iulie: „Baro a fost foarte clar cu bucătarii legat de gusturile sale. Nimeni n-a fost jignit pe platou. Şi bucătarii n-au luat în serios vorbele lui Baro. Filmările au fost armonioase. Dacă unii spectatori au fost jigniţi de cât de direct şi-a exprimat Baro preferinţele, atunci considerăm că e vina producătorilor. Nu ne-am gândit că va fi văzut într-o astfel de manieră şi ne-am fi axat mai mult pe asta înainte de filmări. Suntem dezamăgiţi că a fost un astfel de răspuns.”

sursă: allkpop

Lasă un comentariu