Sun şi Sohee le susţin pe Wonder Girls cu revenirea lor

Sun şi Sohee le-au trimist câteva vorbe de încurajare fetelor din Wonder Girls.

Pe 5 iulie, Yenny a postat convesaţia dintre fostele membre cu trupa. Sohee i-a trimis o poză arătându-i că ascultă „Sweet & Easy” prin iTunes alături de mesajul: „Hm! Folosesc iTunes şi ascult melodia pentru voi acum!” Yenny a răspuns: „Femeia asta care ascultă chiar dacă are iTunes. Acea femeie eşti tu. Sohee e iubire. Tu eşti iubire. Eşt o stea”

Şi Sun a trimis un mesaj în care spune: „Nu ştiu dacă aţi filmat deja, dar mult succes cu prima evoluţie pentru comeback!” Yenny a postat: „Mama lui Eunyoo Hanjin care ne susţine de peste ocean, ne e dor de tine.”

sursă: allkpop

4 gânduri despre „Sun şi Sohee le susţin pe Wonder Girls cu revenirea lor

  1. LOL

   La fel si comentariul tau,scuze dar aceasta melodie e pe locul 1 si are deja un milion de vizualizari fara macar sa treaca 24 de ore…trist ca tu nu poti sa apreciezi munca unui ARTIST care isi creaza propriul lui stil, compune melodii si scoate din „monotonie” kpop-ul adica raggae e tot ce vreau sa spun.Acum du-te si sustine toate trupele cutie cutie care danseaza , se zbanguie si castiga premii s.a

   Apreciază

   Răspunde
   1. 0vershade

    Oh, te-ai ofticat de un thumbs down, lol.
    Să nu crezi că nu apreciez efortul. Pentru că te-ai chinuit să scrii mult, îți voi răspunde în aceeași manieră.
    Treaba ciudată cu efortul este că nu constituie nici un garant al succesului nici al unui rezultat bun. Din păcate. Un artist poate să depună tot efortul din lume, iar rezultatul să fie echivalentul aburind al efortului bacteriilor din colon.
    Deasemenea nici numărul de vizualizări nu e un compas bun pentru muzica de calitate. Sau, cel puțin, pentru preferințele unuia sau a altuia. De exemplu o tipă poate să comande niște pizza și să aibă milioane de vizualizări (https://www.youtube.com/watch?v=ukW04nnjFmo )
    Sau o trupă se poate chinui cu tot talentul și să se mulțumească cu doar câteva mii (https://www.youtube.com/watch?v=W8djoUjR4oU ). După cum vezi, nici efortul nu este corect răsplătit.
    Și-n ultimul rând, Wonder Girls face parte din cele câteva trupe care ORICE ar lansa (dar absolut orice, de la super best song la behăituri de oaie) ar aduna milioane de vizualizări.
    Îți atrag atenția că nu greșești cu nimic dacă-ți place melodia asta. Ai voie! Chiar și dacă nu ar câștiga premii, se poate să-ți placă o melodie și fără să aibă succes, nu trebuie să motivezi cu succesul unei melodii atunci când îți place o piesă 🙂

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s