Artiștii și numele de scenă- part. 2

 

Prima parte o puteți găsi aici  .

Kim Hyun Jung a.k.a Hoody. Pentru că obișnuia să poarte hanorace foarte des, prietenii au început să îi spună „Hoody”, atunci când și-a început cariera muzicală a decis să folosească alintul prietenilor ca și nume de scenă.

 

 

Kim Ji Young a.k.a Okasian. Numele lui de scenă e o combinație între ” ok” și „asian”, pronunția e foarte asemănătoare cu cea a cuvântului ” ocazie” (în engleză), rapperul vrea să exprime că se folosește de orice ocazie pentru a învăța.

 

Kwon Hyuk a.k.a Dean. Artistul a menționat că îl vede pe actorul american James Dean ca o inspirație în ceea ce -i privește cariera muzicală, motiv pentru care și-a ales acest nume de scenă. (actorul era considerat un rebel, filmul lui cel mai cunoscut fiind „Rebelul fără cauză”, am o vagă impresie că de aici a venit și inspirația lui în alegerea numelui fandom -ului, dar e doar bănuială mea hehe n am găsit nimic care să-mi conforme asta)

 

 

Lee Jongmin a.k.a Babylon. Inspirația lui? Filmul ” Scarface”, barul în care Al Pacino se întâlnește cu diferite persoane se numește The Babylon.

 

 

Jeon Hoon Cheol  a.k.a Iron. Cheol înseamnă oțel în coreeană, rapperul doar și-a tradus o parte din numele său real în engleză . 🙂

 

 

 

Jung Woo Sung  a.k.a Olltii . Semnificația numelui de scenă? ” o atitudinea dreaptă/onestă”.

 

Park Se Yoon a.k.a Crucial Star. Star – la fel cum stelele strălucesc, așa și el își dorește să fie un nume care să conducă scena hip-hop din Coreea. Crucial- pentru că dorea să aibe un nume „cool” în engleză, rapperul a luat frumușel un dicționar..și cum  n-a găsit niciun cuvânt care să-i placă la literele”a” și „b” , a trecut la „c”, i-a plăcut cuvântul ” crucial „..și așa a luat ” naștere” numele său de scenă. 🙂

Un gând despre „Artiștii și numele de scenă- part. 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s