Liceenii arată cât de bine pot face rap în primul episod din ” High School Rapper”!

misc

Liceenii au lăsat cărţile şi au luat microfonul la ” High School Rappers” de pe MBC!

Primul episod al noii emisiuni a fost dezvăluit pe 10 februarie. În această zi, i-au difuzat pe participanţii din cartierele Gangong şi Gyeongin cu MC-ii HaHa şi Jung Jun Ha + mentorii Deepflow, Mad Clown, Swings, Yang Dong Geun, Jessi, Giriboy şi Xitsuh (Seo Chul Goo).

Competiţia a fost incendiară, pentru că au venit mulţi elevi ce şi-au arătat aptitudinile uimitoare. Dintre toţi paticipanţii, Kim Sun Woo şi Bang Jae Min de la Liceul de Arte Hanlim au impresionat atât cu înfăţişarea lor, cât şi cu rapul lor.

Choi Min Wook de la Liceul Sangmun a surprins cu rapul său puternic şi i-a uimit pe cei care l-au subapreciat până acum.

Un alt participant ce a şocat publicul este Kim Hae Joong care a clarificat că e fată şi nu băiat şi a făcut un rap despre viaţa stresantă de elev.

Şi fiul lui Kim Gu Ra, MC GREE, şi-a făcut apariţia la emisiune pentru a se lupta cu criticile în legătură cu faptul că primeşte un tratament special peste tot.

Însă liceeanul care a primit cea mai multă atenţie şi laude este Jang Yong Joon de la la Şcoala Saint Paul. După ce i-a urmărit evoluţia, Swings chiar l-a întebat dacă a semnat cu vreo agenţie şi a şocat publicul când a cerut să vorbească cu Yong Joon în privat.

Mai jos sunt alte evoluţii minunate din primul episod al emisiunii „School Rapper”!

sursă: allkpop

7 gânduri despre „Liceenii arată cât de bine pot face rap în primul episod din ” High School Rapper”!

 1. jwalker
  1. Daca vrei sa i faci diss lui .. hai sa ne aflam cu o scara in fata lui inainte de a face asta 😏😏
  2. Chiar are parte de un tratament special avand in vedere al cui fiu e :))) adica cine semneaza asa de usor un contract cu BNM si primeste lectii de la AOMG, studio instalat cu DJ Pumkin in casa lui ?
  3. Swings e la „vanatoare” in show :))) flow ul pustiului e misto, vocea lui e numai buna pentru rap, atitudinea lui clar e un alt lucru ce i a placut lui Swings…partea proasta? Controversa in care se afla … Oo, doamne
  4. Nu i am retinut numele..dar e vb de tipa ce seamna cu Sohee… 👏👏👏
  5. Reactia cand a aparut Deepflow..geniala!! 💯💯💯 CEO ul Vismajor intr o emisiune de supravieturire? Mnet 👍 cum de l au convins 😏 haha

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s