Idolul ce a fost exmatriculat din 9 şcoli diferite

Kangnam, fostul membru M.I.B, şi-a făcut recent apariţia la o emisiune, unde a dezvăluit că în trecut, acesta a fost dat afară din nouă şcoli diferite.

Pe 11 martie, idolul şi-a făcut apariţia la emisiunea Problematic Men.” În general, această emisiune are ca invitaţi speciali diferite celebrităţi, care sunt considerate incredibil de inteligente, pe parcursul show-ului, vorbindu-se despre subiecte academice, jocuri de gândire şi diferite peripeţii din viaţa celebrităţilor.

Kangnam a fost învitat datorită notelor sale foarte bune din şcoala primară. De asemenea, acesta a studiat în străinătate şi poate vorbi engleză, japoneză şi coreeană. Pe parcursul emisiunii acesta a dezvăluit: „Când am stat în Hawaii, am mers la nouă şcoli diferite, pentru că am fost dat afară din nou, şi din nou.  Toţi m-au dat afară, pentru că puneam prea multe întrebări. De exemplu, într-o şcoală, la cantină se servea doar mâncare vegetariană, iar într-o zi am văzut că se vinde şi ramen. M-am uitat la ingrediente şi am văzut că acesta conţinea şi carne, aşa că am adus acest lucru în atenţia şcolii, întrebându-i ce se întâmplă.”

sursă: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s