Top 11 cele mai sexi modele masculine devenite actori

De la lungile scene de modeling la posturile de televiziune; acești zdrobitori de inimi au ajuns de la regi ai modei la senzații în drame. Sunt înalți, tineri, chic și foarte celebri – modelele din Korea sunt mai mult decât ceea ce înfățișează. Sunt un grup ce domină revistele și spectacolele de design, dar unii dintre ei își duc carierele pe noi culmi, trecând de la statul nemișcat pentru prinderea imaginii la prezentarea emoțiilor pe ecranele televizoarelor. Pintre cei ce ‘au trecut la acțiune’, se numără și Cha Seung Won, Kang Dong Won, So Ji Sub. În continuare, vă prezentăm o listă a proaspeților aspiranți ai vieții de actor:

1.Nam Joo Hyuk

nam joo hyuk1

Având 1 metru și 88 de centimetri, Nam Joo Hyuk are înălțimea, fizicul și fizionomia unui model. Este preferatul designer-ilor de brand-uri coreene, precum Push Button, SONGZIO și Beyond Closet, care îl folosesc în deschiderea spectacolelor. I se poate observa ușor stilul pe scenă, având propria grupare de fani ai modei, dar a fost distras de la podium, luând parte, ca actor, în dramele „Surplus Princess” și „Cheese in the Trap”. A câștigat premiul pentru cel mai bun actor nou cu rolul din „Who Are You: School 2015”, dar, a câștigat cu adevărat inimile telespectatorilor cu rolul său de înotător irezistibil în una dintre cele mai populare drame ale acestui an: „Weightlifting Fairy Kim Bok Joo”. Partenerul lui Lee Sung Kyung s-a alăturat, de asemenea, lumii modeling-ului, și este bun prieten cu actorul în devenire, Ji Soo, alături de care a jucat în „Scarlet Heart: Goryeo”.

Recomandare: „Weightlifting Fairy Kim Bok Joo” Trailer

2.Kim Ji Soo

Vorbind de Ji Soo, putem spune că este actorul cu o mare creștere rapidă în faimă, mai ales acest an și nu este greu de observat de ce. După startul său cu JYP Ent., în cadrul departamentului de actori, nu a primit prea multă atenție până a schimbat agenția (Prain TPC). A defilat ca model în Filipine și după câțiva ani, s-a întors în Manila ca lider într-un film numit „Seoul Mates”. Nu a trecut multă vreme după aceea pentru a atrage atenția publicului cu rolurile sale din „Angry Mama”, „Sassy Go Go” și „Scarlet Heart: Goryeo” și cel mai recent rol al său, de polițist dur, din „Strong Woman Do Bong Soon”. El joacă rolul de băiat rău cu o latură bună și, chiar și în roluri secundare sau apariții, este în stare să fure inima orcărei domnișoare.

Recomandare: „Strong Woman Do Bong Soon” Trailer 1

3.Kim Woo Bin

kim woo bin-suzy

Acest bărbat n-are nevoie de introducere, toată lumea îl cunoaște. Chiar și personajul Grim Reaper al lui Lee Dong Wook din „Goblin” folosea numele ‘Kim Woo Bin’ ca nume fals. Kim Woo Bin a fost marele star al dramei „Heirs” și mereu cunoscut pentru rolurile sale de ‘ajutoare’ de nume mari actoricești ca Jang Dong Gun în „A Gentleman’s Dignity” și Joo Jin Mo în „Friend: The Great Legacy”. Chiar și înainte, a fost model de bază pentru Seoul Fashion Week.
În cele din urmă, a studiat actoria drept antrenor, iar curând, fanii l-au recunoscut pentru personajele sale puternice, chic și masculine rezultând un actor ce a reușit să obțină un rol principal, cel alături de Suzy în filmul „Uncontrollably Fond”. În spatele camerelor, adevărata actriță pentru el este Shin Min Ah. El i-a furat inima făcând ceea ce știe mai bine: a defilat cu ea pentru un brand de haine.

Recomandare: „Uncontrollably Fond” Trailer

4.Ahn Jae Hyun

ahn jae hyun-goo hye sun

Ahn Jae Hyun este modelul suprem-ulzzang (Cea Mai Bună Față) care a fost vreodată în actorie. Și-a început cariera în 2009, dar a primit atenție când a jucat în videoclipurile lui K.Will și Sistar19. Ceea ce a avut un impact bun asupra carierei lui a fost rolul fratelui lui Jun Ji Hyun din drama „My Love From the Star”. Cu pielea lui mată, buzele roșii și înfățișarea vicleană, a atras atenția în rolul său de vampir din drama „Blood”, unde și-a întâlnit soția ulzzang, Ku Hye Sun. Urmăriți-l în reality show-ul „Newlywed Diary”, făcând pe soțul perfect.

Recomandare: „Blood” Trailer

5.Lee Jong Suk

lee jong suk

Când Lee Jong Suk plânge, așteaptă să verse o găleată de lacrimi. Fizionomiile sale actoricești sunt încrezătoare pentru vârsta fragedă, el fiind capabil să joace alături de actrițe coreene precum Han Hyo Joo, Park Shin Hye și Lee Bo Young cu ușurință. A devenit mai renumit prin intermediul dramei „School 2013”, câștigând fani alătturi de actorul Kim Woo Bin.
El nu numai că are talent pentru a juca roluri complicate și diversificate, dar are și intuiția de a alege dramele ce devin nebunie națională: „Secret Garden”, „I Hear Your Voice”, „Pinocchio” și „W”. Știați că a început la vârsta de 16 ani ca cel mai tânăr model pentru podiumul colecțiilor din Seul și că a fost inițial pregătit pentru a fi un idol? Cariera sa a avansat de minune, pe lângă drame, are argintul pentru filmele hit box office.

Recomandare: „W” – Trailer

6.Lee Soo Hyuk

lee soo hyuk-tile

Lee Soo Hyuk este un model preferat de design-eri de modă foarte cunoscuți, având acel aspect ciudat, însă care il face să arate bine și interesant. A fost model din 2006, chiar și pe podiumurile din Londra și Paris. Ochii lui ficși și trăsăturile reci l-au condus spre videoclipuri muzicale de la 2NE1, Gavy NJ și EXID. Trăsăturile sale puternice l-au făcut perfect pentru a juca rolul principal în „Vampire Idol”. După ce a jucat personaje misterioase și răufăcători, este atras acum de roluri mai ușoare în dramele romantice, cum ar fi „King of High School”, „Lucky Romance” și „The Man Living in Our House”.

Recomandare: „King of High School” Trailer

7.Kim Young Kwang

Kim young kwang-tile

Cu umerii săi lați, forma musculară și trăsăturile distincte, Kim Young Kwang a crescut în popularitate nu numai în Coreea, ci în întreaga lume. A defilat pentru Alexander McQueen, Vivienne Westwood, Etro și a fost primul asiatic ce a defilat pentru Dior Homme. Are o lungă listă de lucrări în portofoliul său de actorie pentru rol secundar, jucând adesea băieți drăguți și cei ce nu obțin fata. Chiar a spus într-un interviu că primește de multe ori rolurile „primei iubiri” sau „celui care a scăpat”. Recent, a jucat alături de Soo Ae în „The Man Living in Our House”.

Recomandare: „The Man Living in Our House” Trailer

8.Sung Joon

Există acel ceva la băieții răi ce atrage femeile, chiar dacă știu că sunt pe cale să provoace probleme. Sung Joon are un stil: băiat rău cu o inimă de aur. Înainte de a intra în actorie, a apreciat la pictoriale pentru reviste și a făcut campanii de modă. Arată rece fix pentru a juca roluri secundare, dar a primit și roluri principale în „Shut up! Flow Boy Boy”, „Can We Get Married?”, „High Society” și „Madame Antoine”.

Recomandare: „Madame Antoine” – Trailer

9.Da Song Woo

sang woo do

Do Sang Woo este acel tip ce vrei să-l iei la petrecere, câștigând instantaneu atenția prietenilor tăi. Este un om de bază pentru Seoul Fashion Week, și recent, deținător al unui bar în Itaewon, unde prietenii săi din modeling se află de multe ori după spectacole. Este prieten cu toți copiii cool, de la designeri de top, muzicieni, până la actrița Gong Hyo Jin. A câștigat atenția fanilor prima dată când a jucat ca fost prieten în megahit-ul „It’s Okay, That’s Love”. A jucat, de asemenea, în „My Daughter, Geum Sa Wol”. Să sperăm că-l vom vedea în rol de lifer curând.

Recomandare: „It’s Okay, That’s Love” Trailer

10.Lee Chul Woo

lee chulwoo2

Lee Chul Woo este relativ încă necunoscut în lumea dramelor, dar portofoliul său de model este plin de apariții. El a câștigat al doilea loc în Korea’s Next Top Model: Guys and Girls, mutându-se la Steve J and Yoni P, Lie Sang Bong și mulți alții. A primit porecla „micul Joo Won” si a fost numit și chipul asemănător al lui T.O.P din BIGBANG. El are două dintre cele mai importante lucruri: potențialul actoricesc și carismă. De asemenea, se pare că ar putea fi tipul ideal al fetelor din Girls Generation, deoarece a lucrat cu Tiffany la o emisiune TV și se îndreaptă încet spre actorie, jucând într-o dramă web cu Seohyun numită „Ruby Ruby Love”.

Recomandare: „Ruby Ruby Love”Trailer

11.Shon Min Ho

chinkoxchinko

Shon Min Ho poate fi nemaipomenit ca actor, dar el este un CF, actor pentru videoclipuri muzicale și regele modei. El a defilat pentru Ralph Lauren, General Idea By Bumsuk, Adidas, Uniqlo, Cass și alții. A jucat rolul prietenului dur, al lui Tiffany, în „Heartbreak Hotel”, prietenul dulce al lui Lee Sung Kyung în videoclipul de la Urban Zakapa, și a apărut în mai multe videoclipuri ale unor trupe indie rock. A intrat într-o dramă web ca un model numit „Yellow”. Dacă decide vreodată să intre în actorie cu normă întreagă, el va fi cu siguranță unul dintre următorii actori foarte populari.

Care este modelul/actorul vostru preferat? Dar drama preferată?

Sursa: Soompi

4 gânduri despre „Top 11 cele mai sexi modele masculine devenite actori

  1. Hozu Lucica

    Fermecatori TOTI -dar topul meu arata astfel-1-Kim Ji Soo, 2-Sung Joon, 3-Nam Joo Hyuk…Succes pe viitor…Si inca ceva- pepiniera de unde se ridica an de an noi noi actori este prospera ,in plina accensiune-Felicitari descoperitorilor de TALENTE…

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s