Lansări de săptămâna trecută

https://i2.wp.com/www.105thebeat.com/wp-content/uploads/2017/07/1499898830_7213f4ad1b283b128a2886f48b4e0f11.jpg

Ups, a trecut luni, dar aduc totuși lista cu melodii pe care nu trebuie să le pierdeți. Scuze de întârziere…

Începem cu Dumbfoundead (și G.Soul) cu una dintre cele mai bune piese hip-hop din ultima vreme. Melodia a fost prezentată anterior de jwalker în varianta audio, dar acum avem și videoclip și o lansare oficială. Nice beat! Sper să continue pe drumul ăsta.

 

Nici piesa de la Kimoxavi nu e rea, dar mult în urma piesei lui Dumbfoundead.

 

Da, foarte săltăreață melodia de debut a fetelor din Limesoda, sper ca și următoarele să fie cel puțin la fel de bune ca asta. Nu e grozavă, dar sigur peste medie.

 

Voisper au revenit cu o nouă piesă, o melodie de dragoste în care domnișoara are o grea alegere de făcut: un sportiv musculos (care se antrenează cu cele mai mici greutăți posibile), frumosul trupei (care se admiră în cea mai mică oglindă din poșeta unei femei), un studios inteligent (care citește o revistă… medicală) și artistul trupei (care ascultă muzică în căști). Voi pe care l-ați alege?

 

No. NOOOO. Hell, no!

 

Pentru cei interesați de cariera lui Luhan în China, iată noua lui piesă. Talentatul artist chinez a rămas cu un lucru esențial din aventura sa din Coreea, de la SM Entertainment: dragostea pentru camere închise – cutii. Ne așteptăm la mai multe.

 

Pentru fanii genului

 

Prima dată am auzit de The Solutions toamna trecută când au avut o colaborare excelentă cu Kei de la Lovelyz. Acum sunt din nou în atenția mea cu cea mai bună piesă de săptămâna trecută. Serios, muzică din asta… is all I want!

 

Bonus – o melodia OST de la T-ara. Nu e o lansare oficială a piesei (din câte știu), dar o putem asculta în linkul de mai jos

 

Cam atât deocamdată. Știu că am lipsit o lună (și ceva), o să revin! Până atunci, bucurați-vă de muzică!

4 gânduri despre „Lansări de săptămâna trecută

  1. Nobodyhome Moni

    Finally , you came back ! 😌 Incepusem sa cred ca ati scos rubrica si cand colo …. tu chiuleai 😠 sa nu mai chiulesti fara aprobare … de la mine 😂 ok , glumesc! Bine ai revenit , sper ca esti odihnit si cu forte proaspete because rubrica asta it’s my favourite , capisci ? 😎 Pupici 😘😘😘

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s